Logo

Δεν σε θέλει ο λαός πάρε την Πόρσε σου και εμπρός !



 
 

Stros-Kan_06-05-2011Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γαλλία από τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος – Καν, δίπλα σε μία… Πόρσε Panamera, αξίας 150 χιλιάδων ευρώ, στις 28 Απριλίου στο Παρίσι.

Την ώρα που απαιτεί από τους Έλληνες να σφίξουν κι άλλο το ζωνάρι και με τα μέτρα που προτείνει, για να διασωθεί δήθεν η οικονομία μας, στέλνει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, ο ίδιος δείχνει με προκλητικό τρόπο… πως εννοεί τη λιτότητα.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Le Parisien” και φαίνεται να καίνε τον Στρος – Καν αφού θεωρείται ως επικρατέστερος για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού κόμματος. «Ο παραδόπιστος DSK(τα αρχικά του ονόματός του)» είναι ο τίτλος που του αποδίδουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Η απάντηση του Στρος – Καν είναι ότι η πολυτελέστατη Πόρσε δεν είναι δική του, αλλά ήταν προσφορά ενός φίλου του, ο οποίος θέλησε να το εξυπηρετήσει προκειμένου να μετακινηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα, κατά την τελευταία επίσκεψή του στα τέλη Απριλίου…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις