Logo

ΗΠΑ: Απίστευτη υπόθεση κακοποίησης παιδιών



 
 

abusevirginia_6-5-2011Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι αστυνομικοί από την υπόθεση κακοποίησης ενός 6χρονου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.  

(Δείτε το βίντεο)

Το παιδί βρέθηκε κλειδωμένο, να τρώει κομμάτια από το δέρμα του, ενώ ανακαλύφθηκαν λείψανα ενός ακόμα παιδιού, στο σπίτι της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας για να διερευνήσουν μια διάρρηξη, αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με μια πολύ πιο σοβαρή υπόθεση.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς του παιδιού είπαν στην αστυνομία ότι το κορίτσι, που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν και  εγκεφαλική παράλυση, έκανε πολλή φασαρία στο σπίτι.

Δεν έγινε γνωστό πόσο καιρό παρέμεινε το κορίτσι σε απομόνωση, καθώς ο πατέρας είπε ότι την είχαν κλειδωμένη από το καλοκαίρι, ενώ η μητέρα ισχυρίστηκε ότι την κλείδωσαν πριν από δύο μήνες.

Το παιδί, που σύμφωνα με τους γείτονες, έμοιαζε να είναι δύο ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ασιτίας.

Περαιτέρω έρευνα στο σπίτι, έφερε τους αστυνομικούς μπροστά σε μια ακόμα αποτρόπαια ανακάλυψη. Τα λείψανα ενός ακόμα παιδιού βρέθηκαν θαμμένα κάτω από ένα παράπηγμα στην αυλή. Το παιδί δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες πήραν την επιμέλεια της 6χρονης και ενός βρέφους 30 ημερών που επίσης βρέθηκε στο σπίτι.

Οι «γονείς» συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις