Logo

Γαλλικά φιλιά μέσω… διαδικτύου; Τώρα είναι εφικτό !



 
 

frnkss_7-5-2011Ένας επιστήμονας από την Ιαπωνία εφηύρε ένα μηχάνημα, το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει στα ζευγάρια που τα χωρίζουν μεγάλες αποστάσεις να δίνουν… γαλλικά φιλιά μέσω του διαδικτύου! (Δείτε το βίντεο)

Αυτό, βέβαια, εάν μπορούν να αντιμετωπίσουν την όχι και τόσο ελκυστική προοπτική του να στριφογυρίζουν ένα πλαστικό “καλαμάκι” με τη γλώσσα τους, ενεργοποιώντας, έτσι, ένα άλλο “καλαμάκι”, το οποίο βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, προκειμένου να δώσουν ένα “ηλεκτρονικό φιλί”.

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής Νομπουχίρο Τακαχάσι, επιδεικνύει με υπερηφάνεια τη “συσκευή μετάδοσης φιλιών” σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube το Εργαστήριο Kajimoto του Τόκιο.

Το μηχάνημα του Τακαχάσι μοιάζει με μια συσκευή αλκοτέστ, καθώς έχει ένα κινητό πλαστικό “καλαμάκι” συνδεδεμένο στο κουτί του μοτέρ του.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι σχετικά απλός: ο χρήστης πρέπει να χειριστεί το “καλαμάκι” με τη γλώσσα του και, στη συνέχεια, ένα πρόγραμμα αποθηκεύει τις κινήσεις σε έναν υπολογιστή και τις μεταδίδει σε μια ανάλογη συσκευή, την οποία έχει στην κατοχή του ο δεύτερος χρήστης. Το “καλαμάκι” της 2ης συσκευής κινείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το 1ο, αναδημιουργώντας την αίσθηση του “φιλιού” στο στόμα του άλλου ατόμου.

«Αν πάρεις μία συσκευή και γυρίσεις το “καλαμάκι” με τη γλώσσα σου, η άλλη συσκευή γυρίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο», λέει ο Τακαχάσι, ο οποίος, προς το παρόν, τρέχει και τις δύο συσκευές από τον ίδιο υπολογιστή.

Ένα, ίσως, από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει αυτή η συσκευή για τους χρήστες της, είναι ότι οι πληροφορίες του φιλιού μπορούν να καταγραφούν και να αναπαραχθούν, αυξάνοντας τις προοπτικές αποθήκευσης ενός φιλιού, έτσι ώστε ο εκάστοτε χρήστης να μπορεί να το βιώσει ξανά και ξανά.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Τακαχάσι συνειδητοποιεί ότι το να γλύφει κανείς ένα πλαστικό σωληνάκι μπορεί να μην είναι και ο πιο ρομαντικός τρόπος να επικοινωνεί με το αγαπημένο του πρόσωπο, γι’ αυτό κι έχει φροντίσει να κάνει κάποιες προσαρμογές στη συσκευή.

«Τα στοιχεία ενός φιλιού περιλαμβάνουν την αίσθηση της γεύσης, τον τρόπο της αναπνοής και την υγρασία της γλώσσας. Αν μπορέσουμε να τα δημιουργήσουμε όλα αυτά εκ νέου, πιστεύω ότι θα γίνει μια πραγματικά ισχυρή συσκευή», δήλωσε.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις