Logo

Πρώην αστυνομικός συνδέεται με το μακελειό στου Ρέντη



 
 

dias_7-5-2011Πρώην αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της πολυπλόκαμης συμμορίας, 4 μέλη της οποίας φέρονται να είναι οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 40χρονο αστυνομικό, που έφυγε από το σώμα τον περασμένο Μάρτιο.

Ηταν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφοριες, εκ των αρχηγικών στελεχών εγκληματικής ομάδας, η οποία εφοδίαζε με κλεμμένα αυτοκίνητα την άλλη σπείρα: αυτή που διέπραττε ληστείες και κλοπές και μέλη της σκότωσαν τους νεαρούς αστυνομικούς.

Ο εμπλεκόμενος πρώην αστυνομικός συνελήφθη στο Πόρτο Ράφτη, όπου και διέμενε, και γύρω από το πρόσωπό του διαρρέουν αντιφατικές εκδοχές για το λόγο για τον οποίο δεν είναι πλέον μέλος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι παραιτήθηκε από το αρχηγείο ΕΛΑΣ, όπου υπηρετούσε το τελευταίο διάστημα, για λόγους υγείας. Ωστόσο, άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για απόστρατο, αλλά απότακτο αστυνομικό, ο οποίος εκδιώχθηκε από το σώμα για περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά εννέα άτομα - έναν ΄Έλληνα και οκτώ αλλοδαπούς, κυρίως Αλβανούς - που φέρονται ως μέλη της σπείρας με τις διασυνδέσεις με τη συμμορία, μέλη της οποίας σκότωσαν τους δύο άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης η συμμορία αυτή "ειδικευόταν" στα αυτοκίνητα και έχει διαπράξει συνολικά 16 ληστείες και κλοπές.

Μεταξύ αυτών και σε μάνδρα στη Νέα Ερυθραία, στις 17 Ιανουαρίου 2011 από όπου είχαν κλέψει 9 Volvo.

Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα είχε δοθεί στη συμμορία που εμπλέκεται στο μακελειό του Ρέντη.

Για το λόγο αυτό, οι συλληφθέντες αυτής της ομάδας παραπέμφθηκαν μαζί με τα μέλη της άλλης συμμορίας, καθώς θεωρούνται από τις αρχές ως συνεργοί στην αιματηρή συμπλοκή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις