Logo

Ποια είναι τα πιο πλούσια μοντέλα



 
 

natalia-vodianova_7-5-2011Είδαν τα εισοδήματά τους να αυξάνονται το προηγούμενο έτος κατά 30%, σύμφωνα με το Forbes και η κρίση δεν φαίνεται να τις αγγίζει.

Ο λόγος για δέκα κούκλες, που είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Αναλυτικότερα, οι δέκα πιο πλούσιες, με βάση τις αμοιβές τους – εισέπραξαν συνολικά 112 εκατομμύρια δολάρια – είναι οι:

Ζιζέλ

Η βραζιλιάνα είναι η πρώτη στον κατάλογο αφού κατάφερε να εισπράξει περισσότερα από όλες και συγκεκριμένα, 45 εκατομμύρια δολάρια.

Gizelle1_7-5-2011


 

 

 

 

 

 

 

Χάιντι Κλούμ

Είναι η δεύτερη στη λίστα και όπως και η Ζιζέλ έχει και αυτή επεκταθεί στον επιχειρηματικό κλάδο, εργάζεται στην τηλεόραση και στην πασαρέλα. Φέτος ολοκλήρωσε τον διάκειας 13 ετών κύκλο συνεργασίας της με τη Victoria's Secret.

klum_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

Κέιτ Μος

Η τρίτη κατά σειρά σε εισπράξεις, καθώς έβγαλε 13,5 εκ. δολάρια. Τα υψηλά κερδη της οφείλονται στην στη συμφωνία της με το TopShop της Βρετανίας.

kate-moss1_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντριάνα Λίμα

Η τέταρτη σε εισπράξεις με 8 εκατ. δολάρια που είναι το νέο «αστέρι» της Victoria's Secret . Είναι και αυτή από τη Βραζιλία και είναι παντρεμένη με τον μπαστκεμπολίστα Μάρκο Γιάριτς.

adriana-lima_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Είναι η τρίτη κατά σειρά βραζιλιάνα και πέμπτη συνολικά στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων. Οι εισπράξεις της πέρυσι έφθασαν τα 5 εκατομ. δολάρια. Συνεργάζεται και αυτή με τη Victoria's Secret, καθώς και με τους οίκους Dolce & Gabbana και Moschino.

Alessandra-Ambrosio1_7-5-2011

 

 

 


 

 

 

 

 

Ντάρια Βερμπάουι

Βρίσκεται στην έκτη θέση έχοντας εισπράξει το κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο ποσό των 4,5 εκ. δολαρίων, για την υπογραφή συμβολαίου με τη Lancome.

daria-werbowy_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λάρα Στόουν

Η Δανέζα, που έγινε το αποκλειστικό πρόσωπο του Calvin Klein ισοβαθμεί με την Ντάρια Βερμπαουι στη λίστα, καθώς εισέπραξε το ίδιο ποσό με αυτή, υπογράφοντας «χρυσοφόρα» συμβόλαια με οίκους όπως CK, Versace, H&M, Forum, Prada και Donna Karan.

lara-stone_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάρολαιν Μέρφι

Ακολουθεί κατά πόδας τις δύο προηγούμενες, καθώς τα έσοδά της πέρυσι έφθασαν τα 4,3 εκ. δολάρια, με την υπογραφή μιας μεγάλης συμφωνία με την Estée Lauder.

_Carolyn_Murphy_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

Νατάλια Βοντιάνοβα

Είναι Ρωσίδα και μητέρα τριών παιδιών, η οποία συνεχίζει να κάνει πασαρέλα και να φωτογραφίζεται, επαγγελματικές δραστηριότητες που τις απέφεραν περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια.

natalia_vodianova_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάντις Σουάνπελ

Φιγουράρει στη 10η θέση της λίστας, καθώς πέρυσι εισέπραξε 3 εκατομμύρια δολάρια. Είναι από τη Νότιο Αφρική και περιλαμβάνεται μεταξύ των νεότερων «Αγγέλων» της Victoria's Secret.

candice-swanepoel_7-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις