Logo

Νέο βιντεοπαιχνίδι αναπαριστά τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν



 
 

bnldnkll_8-5-2011Λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ένα δημοφιλές διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι προσφέρει ήδη μια εικονική αναπαράσταση της αποστολής για τη σύλληψη και τη δολοφονία του περιβόητου ηγέτη της Αλ Κάιντα.(Δείτε το βίντεο)

Στο “KumaWar Episode 107: Osama 2011”, οι παίκτες μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα του Ναυτικού των ΗΠΑ SEALs – οι οποίοι εισέβαλαν στην έπαυλη του Μπιν Λάντεν στην πόλη Αμποταμπάντ – έχοντας την ευκαιρία να τραβήξουν τη σκανδάλη και να βάλουν τέλος στη ζωή του τρομοκράτη οι ίδιοι.

Το νέο παιχνίδι, το οποίο βγήκε το Σάββατο στην αγορά, είναι η τελευταία αποστολή σε μια επταετή σειρά δωρεάν διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών από την εταιρεία Kuma, τα οποία βασίζονται στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Τα προηγούμενα παιχνίδια επικεντρώνονταν στην εισβολή στο Αφγανιστάν μέσω της αναζήτησης για όπλα μαζικής καταστροφής ή του κυνηγιού για τον ηγέτη του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν.

Τα βιντεοπαιχνίδια της Kuma, η οποία έχει ως βάση της τη Νέα Υόρκη, έχουν προσελκύσει πάνω από 20.000.000 παίκτες από όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά το 2004 και οι προγραμματιστές τους συνεργάζονται με στρατιωτικό προσωπικό, προκειμένου να προσθέτουν ρεαλισμό και ακρίβεια στα βιντεοπαιχνίδια τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kuma, Κιθ Χάλπερ, είπε: «Δεδομένου ότι έχουμε να αναπαράγουμε γεγονότα σε 3D, νοιαζόμαστε πολύ για τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως πχ τα ύψη, τις αποστάσεις, τη βλάστηση, τα έπιπλα και παρόμοια είδη που πρέπει να δημιουργηθούν εκ νέου στο παιχνίδι».

«Σκυλιά που γαυγίζουν, ελικόπτερα που πετάνε, πυροτεχνήματα – όλα αυτά είναι σημαντικά και είναι όλα διαθέσιμα μέσω κοινών πηγών. Η μαγεία, ωστόσο, βρίσκεται στο να μπορέσει κανείς να συναρμολογήσει τις λεπτομέρειες αυτές από τα εκατομμύρια μικρά στοιχεία που υπάρχουν, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πειστικό τρισδιάστατο περιβάλλον», συμπλήρωσε.

Ο κ. Χάλπερ, έχοντας υπόψη του και την άσχημη κριτική από εκείνους που θα θεωρήσουν το παιχνίδι κακόγουστο, είπε ότι αναμένεται ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων – από τους μανιώδεις παίκτες μέχρι τους απλά περίεργους – να κατεβάσουν το δωρεάν βιντεοπαιχνίδι.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις