Logo

Η Eva Longoria κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Tony Parker



 
 

longoria_parker_diazygio_18-11-2010Μετά από έναν ονειρεμένο γάμο στο Παρίσι και τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου με τον Tony Parker, η Eva Longoria κατέθεσε χθες αίτηση διαζυγίου, δηλώνοντας ως αιτία ασυμφωνία χαρακτήρων.

Ο Parker, δημοφιλής παίκτης μπάσκετ της ομάδας San Antonio Spurs, δεν έκανε καμία δήλωση, σχετικά με το τι προκάλεσε τον χωρισμό του με την σταρ της τηλεοπτικής σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση», στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας του.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα και την Eva», δήλωσε ο Parker. «Θα βγάλουμε μία ανακοίνωση από κοινού και όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην προσωπική μας ζωή». Επίσης, όταν τον ρώτησαν σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι έχει σχέση με τη σύζυγο ενός από τους συμπαίκτες του, ο Parker είπε «Αυτό αφορά την προσωπική μου ζωή».

 Η Longoria κι ο Parker παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Γαλλία, στις 6 Ιουλίου 2007, ενώ την επόμενη ακριβώς ημέρα, έκαναν και θρησκευτικό γάμο σε μία εκκλησία απέναντι από το μουσείο του Λούβρου, ενώ ακολούθησε μία παραμυθένια δεξίωση σε κάστρο.

Το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδιά, ενώ αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της Eva. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, ζήτησε να έχει και πάλι το πατρικό της όνομα -Eva Jacqueline Longoria-, καθώς είχε πάρει το επίθετο του συζύγου της μετά τον γάμο τους.

Έγινε γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό, χωρίς όμως να δοθούν περεταίρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, ενώ τώρα η Longoria ζητάει διατροφή απ’ τον πρώην σύζυγό της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις