Logo

Τεράστια ζήτηση για το παρανυφικό φόρεμα της Πίπα Μίντλετον !



 
 

ppdrss_8-5-2011Τα φορέματα των παρανύμφων είθισται να είναι απλές, ελκυστικές δημιουργίες σε ζαχαρί και ροδακινί αποχρώσεις.

Το πολύ κομψό, λευκό φόρεμα, ωστόσο, που φόρεσε η Φιλίπα Μίντλετον στον πριγκιπικό γάμο της αδελφής της την περασμένη εβδομάδα, έκανε τόσο μεγάλο πάταγο, που διεθνώς οι οίκοι μόδας εργάζονται υπερωρίες προκειμένου να στείλουν αντίγραφά του στα καταστήματα.

Αν και πολλοί σχεδίαζαν να αναπαράγουν το νυφικό της νέας Δούκισσας του Κέιμπριτζ, οι σχεδιαστές παραδέχονται ότι δεν είχαν προβλέψει την επιτυχία που θα σημείωνε το φόρεμα της παρανύμφου, καθώς, τώρα, αρκετές εταιρείες έχουν να ανταποκριθούν στη ζήτηση από τις μέλλουσες νύφες, οι οποίες θέλουν να μοιάζουν με την 27χρονη Φιλίπα την ημέρα του γάμου τους.

Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το φόρεμα της παρανύμφου – και όχι της νύφης – προκαλεί τέτοια ζήτηση.

«Πραγματικά, δεν περιμέναμε αυτό που έγινε με το φόρεμα της Φιλίπα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καμία περίπτωση όπου το φόρεμα της παρανύμφου να έχει δημιουργήσει τέτοια αναστάτωση στο παρελθόν», δήλωσε ο σχεδιαστής Νταν Ρεντίλο, από τον οίκο νυφικών David’s Bridal, στους New York Times.

Γνωστή σχεδιάστρια του Μανχάταν έκανε κι εκείνη τα δικά της σχόλια για το φόρεμα της Φιλίπα: «Έμοιαζε σχεδόν με νυφικό. Μόλις το είδαμε στην οθόνη, σκεφτήκαμε πόσο όμορφο ήταν. Ήταν πολύ κομψό και λαμπερό ταυτόχρονα».

Τόσο το νυφικό της Κάθριν Μίντλετον όσο και το φόρεμα της αδελφής της, σχεδιάστηκαν από τη Σάρα Μπέρτον, διευθύντρια δημιουργικού του οίκου Alexander McQueen.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις