Logo

Έλυναν τα μάγια με... προσευχή και σέξ



 
 

magia-sex_8-5-2011Σε πολυετή κάθειρξη καταδικάστηκαν δυο άνδρες και μια γυναίκα, από δικαστήριο της Αυστραλίας, που εκμεταλλεύτηκαν δυο Ελληνίδες για να τους λύσουν τα …μάγια, υποχρεώνοντάς τες να κάνουν σεξ και αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Τόνι Γκολοσιάν γνωστός και ως «ο άγιος», 63 ετών, που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή 15 χρόνια πριν έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτημα για πρόωρη αποφυλάκιση.

Συνεργός του ήταν ο Θανάσης Ψυχογιός που καταδικάστηκε σε 16ετη κάθειρξη με την υποχρέωση να εκτίσει 12 χρόνια της ποινής του.

Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε, ως συνεργός και η σύζυγος του Ψυχογιού, Φράνσις, σε εννέα χρόνια φυλάκιση με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.

«Τα εγκλήματά σας είναι φρικιαστικά. Εξοντώσατε ψυχολογικά τα θύματά σας, στα οποία είχε γίνει πλύση εγκεφάλου» είπε η δικαστής Πινέλοπ Χοκ.

Οι δυο γυναίκες πίστευαν ότι τους είχαν κάνει μάγια και κατέφυγαν στον Γκολοσιάν να τους τα λύσει.

Ο τελευταίος τις έπεισε ότι επικοινωνεί με τους αγγέλους και τους έλυνε τα μάγια, έναντι μεγάλης αμοιβής σε δωμάτια ξενοδοχείων με προσευχές και …σεξ στο οποίο συμμετείχε ο Ψυχογιός με την συνεργασία και της συζύγου του!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-5-2011 από directNEWS.gr πηγή: απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις