Logo

Ιταλία: Τρόμος για επικείμενο φονικό σεισμό !



 
 

italia_seismos_09-05-2011Σε κατάσταση πανικού έχουν περιέλθει χιλιάδες ιταλοί που πιστεύουν ότι την ερχόμενη Τετάρτη, θα σημειωθεί ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη Ρώμη.

Την πρόβλεψη για το σεισμό είχε κάνει στη διαθήκη του ο Ραφαέλ Μπεντάντι, ο οποίος πέθανε το 1979 σε ηλικία 86 ετών και υποστήριζε ότι είχε την ικανότητα να προβλέπει σεισμούς πολύ καιρό πριν γίνουν, με βάση ένα μαθηματικό μοντέλο που στηριζόταν στη θέση των πλανητών, της σελήνης και του ενδεκαετούς κύκλου του ήλιου!

Ο Μπεντάντι που ήταν γνωστός ως ο «προφήτης των σεισμών» όσο ζούσε είχε αποκλειστεί από τις επιστημονικές οργανώσεις, ως τσαρλατάνος.

Ωστόσο, είχε προβλέψει το μεγάλο σεισμό της Αδριατικής το 1924, αλλά και το σεισμό στην επαρχία Φρίουλι της ΒΑ Ιταλίας στις 6 Μαΐου το 1976.

Οι αρμόδιοι πάντως καλούν τους πολίτες της Ρώμης να μην πιστεύουν αυτά που διαβάζουν, υποστηρίζοντας ότι τα αρχεία του αμφιλεγόμενου επιστήμονα είναι δυσανάγνωστα και δεν αναφέρουν κάτι για το Μάιο του 2011.

Εξάλλου η δημόσια τηλεόραση της χώρας, RAI, προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους των τηλεθεατών αφού πολλοί έχουν αποφασίσει να μην πάνε στη δουλειά τους την Τετάρτη και έχουν ήδη λάβει αντισεισμικά μέτρα ασφαλείας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις