Logo

Λάρισα: Τοκογλύφοι... οικογενειακώς !



 
 

tokoglyfia_09-05-2011Είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση… τοκογλυφίας! Πρόκειται για πατέρα και τα παιδιά του οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Λάρισα την ώρα που έπαιρναν χρήματα από επιχειρηματία.

Ο τελευταίος, πριν από δύο χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να ζητήσει από το κύκλωμα 20 χιλιάδες ευρώ, με τη συμφωνία να τους επιστρέψει 25 χιλιάδες.

Ωστόσο, κάποια στιγμή οι οικονομικές δυσκολίες αυξήθηκαν και οι τοκογλύφοι άρχισαν να τον απειλούν λέγοντάς του να τους επιστρέψει 40 χιλιάδες ευρώ, επειδή καθυστερούσε τις δόσεις του!

Οι δύο γιοί μάλιστα τον επισκέφθηκαν στο κατάστημά του, τον ανάγκασαν να βγει έξω και του άρπαξαν, μαζί με τον πατέρα τους, από την ταμειακή μηχανή όλες τις εισπράξεις.

Το θύμα κατέφυγε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δράστες να συλληφθούν και εναντίον τους να ασκηθεί ποινική δίωξη για τοκογλυφία, εκβίαση και ληστεία.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή, σήμερα Δευτέρα, προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις