Logo

Eurovision 2011: Την Τρίτη στον πρώτο ημιτελικό ο Λούκας Γιώρκας



 
 

ploukas_imitelikos_9-5-2011 Διεξάγεται απόψε το βράδυ ο 1ος ημιτελικός της Eurovision με την ελληνική συμμετοχή να κλείνει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς στην 19η θέση. (Δείτε το βίντεο)

 

Ο Λούκας Γιώρκας feat Stereo Mike και το τραγούδι «Watch my dance» έκαναν σήμερα την πρόβα generale, πριν τον ημιτελικό που θα κρίνει αν θα λάβουμε μέρος στον τελικό.

Ο Λούκας θα εμφανιστεί με μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο όπως αποκαλύφθηκε από την σημερινή γενική πρόβα, ενώ μαύρα σακάκια με κόκκινη επένδυση θα φορούν ο Stereo Mike και οι χορευτές μας.

Πριν η ελληνική αποστολή ανέβει στη σκηνή, θα δούμε την postcard της Ελλάδας -το βιντεάκι δηλαδή που προβάλλεται πριν το τραγούδι κάθε χώρας- η οποία δείχνει πλάνα από μαραθώνιο δρόμο στο Βέγλιο.

Όπως και στις δύο πρόβες που προηγήθηκαν, στο φόντο επικρατεί το μαύρο, το μπλε και οι λευκοί αρχαιοελληνικοί κίονες, ενώ αποκορύφωμα του τραγουδιού μας είναι το μέρος με το ζεϊμπέκικο, όπου οι χορευτές βγάζουν και πετούν στον αέρα τα σακάκια τους!

Τον ημιτελικό θα μεταδώσει η ΝΕΤ, αύριο, Τρίτη 10 Μαΐου, στις 22.00, σε απευθείας σύνδεση με το κλειστό γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ.

Ειδικότερα, η ελληνική συμμετοχή θα διαγωνιστεί αύριο Τρίτη για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου με τις εξής χώρες κατά σειρά εμφάνισης :

1.Πολωνία

2.Νορβηγία

3.Αλβανία

4.Αρμενία

5.Τουρκία

6.Σερβία

7.Ρωσία

8.Ελβετία

9.Γεωργία

10.Φινλανδία

11.Μάλτα

12.Σαν Μαρίνο

13.Κροατία

14.Ισλανδία

15.Ουγγαρία

16.Πορτογαλία

17.Λιθουανία

18.Αζερμπαϊτζάν

19.Ελλάδα

loukas_giorkas_9-5-2011Πριν από κάθε ημιτελικό καθώς και τον τελικό, η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη θα παρουσιάζει ειδική εκπομπή με τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών, που θα διαγωνιστούν σε κάθε βραδιά.

Στην σημερινή γενική πρόβα του Λούκα και του Stereo Mike το ηθικό στην ελληνική αποστολή είναι πλέον ανεβασμένο, ύστερα από τις τελευταίες προβλέψεις που εμφανίζουν την Ελλάδα να περνάει στον τελικό.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξάγεται κάθε χρόνο ανάμεσα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την Eurovision και έχουν παρακολουθήσει τις πρόβες, δίνουν στην Ελλάδα την 5η θέση στα ημιτελικά, πίσω από το Αζερμπαϊτζάν, τη Ρωσία, τη Νορβηγία και την Τουρκία...

Σημειώνεται, ότι τα πρακτορεία στοιχημάτων προβλέπουν επίσης πρόκριση του "Watch my dance" στον τελικό με την 7η θέση, ενώ την ίδια ώρα κατατάσσουν την ελληνική συμμετοχή ανάμεσα στη 17η και 21η της τελικής κατάταξης!

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ με επιτυχία το μεγάλο πάρτυ που διοργάνωσαν από κοινού ο OGAE Greece και ο OGAE Cyprus προς τιμήν του Λούκα Γιώρκα, του Stereo Mike, του Χρίστου Μυλόρδου και των μελών της ελληνικής και της κυπριακής αποστολής στη Eurovision 2011.

Το παρόν έδωσαν πάνω από χίλια άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων της Γαλλίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας, της Φινλανδίας, της Ολλανδίας, της Λευκορωσίας, της Γεωργίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.
Όλες οι αποστολές διασκέδασαν πολύ, χορεύοντας και τραγουδώντας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις