Logo

YouTube: Μεγάλη επιτυχία τα βίντεο σε αργή κίνηση



 
 

slwmtn_10-5-2011Δύο φίλοι έχουν προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με τα καταπληκτικά τους βίντεο, τα οποία δείχνουν τους ίδιους να κάνουν διάφορα κόλπα σε αργή κίνηση, στην αυλή τους.

Στα βίντεό τους ο Γκάβιν Φρι και ο Νταν Γκράτσι, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται “The Slow Mo Guys”, πετάει ο ένας στον άλλον μπάλες ποδοσφαίρου, μπαλόνια νερού, ακόμα και αυγά! 

Χρησιμοποιώντας φωτογραφικές μηχανές υψηλής ταχύτητας, επιβραδύνουν τα βίντεο που τραβούν μέχρι και 200 φορές πιο αργά από την πραγματική ζωή, πετυχαίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανάρτηση των βίντεό τους στο YouTube,  έχουν καταφέρει να προσελκύσουν εκατομμύρια θεατές απ’ όλη την υδρόγειο, οι οποίοι μένουν άναυδοι από τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Οι δύο άνδρες έχουν αρχίσει να τραβούν βίντεο κι από τη φύση, συλλαμβάνοντας απίστευτες στιγμές που κανονικά είναι αόρατες στο γυμνό μάτι.

Ο Νταν, ο οποίος είναι υπολοχαγός και υπηρετεί στο στρατό, είπε: «Η οικογένειά μου νομίζει ότι είμαι τρελός που δέχομαι εθελοντικά να πετάνε πράγματα επάνω μου όλη την ώρα, αλλά όλοι πιστεύουν ότι τα βίντεό μας είναι τέλεια».

«Μερικά από τα πράγματα που κάνουμε μπορεί να είναι αρκετά ανώριμα, αλλά όταν επιβραδύνεται το εκάστοτε βίντεο, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καταπληκτικό. Όσο οι άνθρωποι συνεχίζουν να παρακολουθούν τα βίντεό μας, εμείς θα συνεχίζουμε να τα φτιάχνουμε», προσέθεσε.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-5-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η καταστροφή ενός iPad2 σε αργή κίνηση !


Τελευταίες Ειδήσεις