Logo

Σε μοναστήρι η συνεργός του παιδεραστή Ντιτρού



 
 

martin_10-5-2011Σε μοναστήρι της Γαλλίας θα μεταφερθεί η πρώην σύζυγος και συνεργός του βέλγου παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού, στην πολύκροτη υπόθεση παιδεραστίας που συγκλόνισε το Βέλγιο πριν από 15 χρόνια.

Το Βελγικό υπουργείο Δικαιοσύνης ενέκρινε την αποφυλάκιση της Μισέλ Μαρτέν, καθώς έχει εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής της.

Ήταν η τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης που υποβάλει η Μαρτέν και η μεταφορά της στο μοναστήρι ήταν ένας από τους όρους για να γίνει δεκτή.

martindutroux_10-5-2011Η Μισέλ Μαρτέν, 51 ετών σήμερα, συνελήφθη το 1996 και καταδικάστηκε το 2004 σε κάθειρξη 30 ετών, διότι βοήθησε τον Ντιτρού, 54 ετών, να απαγάγει και να βιάσει έξι κορίτσια, να δολοφονήσει δύο από αυτά και να αφήσει ακόμη δύο να πεθάνουν από εγκατάλειψη την περίοδο 1995-96.

Δύο 8χρονες πέθαναν από ασιτία στο υπόγειο του σπιτιού όπου ο Ντιτρού τις κρατούσε φυλακισμένες, ενώ εκείνος είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για σύντομο διάστημα για κλοπές.

Η Μαρτέν είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι δεν κατέβηκε ποτέ στο υπόγειο για να δώσει φαγητό στα κορίτσια, επειδή φοβόταν!

marcdutroux-10-5-2011Η Μαρτέν θα παραμείνει στο μοναστήρι για δέκα χρόνια, όσο δηλαδή διαρκεί η αναστολή της.

Ο Ντιτρού, που καταδικάστηκε σε ισόβια το 2004, παραμένει στη φυλακή και δεν αναμένεται να του δοθεί αναστολή.

Ο ίδιος έχει ομολογήσει τις απαγωγές και τους βιασμούς, αλλά αρνείται τις δολοφονίες.

Ισχυρίζεται ότι ήταν ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα ενός μεγάλου κυκλώματος παιδεραστίας, οι «εγκέφαλοι» του οποίου παραμένουν ασύλληπτοι.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις