Logo

Η Victoria Beckham προτιμάει τους άντρες... χωρίς ρούχα !



 
 

victoria_beckham_22-11-2010Έχοντας για σύζυγό της έναν από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου, το να σχεδιάσει ρούχα για το αντίθετο φύλο μπορεί να φαίνεται ως ένα λογικό επόμενο βήμα για την Victoria Beckham. Η ίδια όμως, επέλεξε να κάνει τη διαφορά: «Αυτή τη στιγμή, δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα αντρικά ρούχα», δήλωσε η Victoria στη Suzy Menkes, συντάκτρια μόδας της βρετανικής εφημερίδας “International Herald Tribune”.

Επίσης, η σύζυγος του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή David Beckham, παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξη ότι οι άντρες είναι πιο ωραίοι όταν δεν φοράνε ρούχα!

 

Η Victoria, η οποία έχει δημιουργήσει πέντε επιτυχημένες κολεξιόν από το 2009, είπε ότι το να σχεδιάζει κανείς ρούχα για το αντίθετο φύλο της φαίνεται αρκετά δύσκολο. «Πώς στο καλό μπορεί να σχεδιάζει ένας άντρας ρούχα για γυναίκες; Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω εγώ, είναι ότι δοκιμάζω πρώτα η ίδια τα ρούχα που δημιουργώ. Αρκετοί μάλιστα από τους άντρες φίλους μου, μου έχουν εκμυστηρευτεί ότι κι εκείνοι δοκιμάζουν τα φορέματα που σχεδιάζουν».

Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι σε περίπτωση που η Victoria αλλάξει γνώμη και αποφασίσει να σχεδιάσει ρούχα για άντρες, ο David Beckham θα ήταν το τέλειο μοντέλο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις