Logo

Κατατέθηκε από την Ντόρα Μπακογιάννη στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της



 
 

komma_22-11-2010Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της με την επωνυμία "Δημοκρατική Συμμαχία" κατέθεσε σήμερα  το πρωί   στον Άρειο Πάγο η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις 2 το μεσημέρι  η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί, κατόπιν αιτήματός της,  με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να τον ενημερώσει για την ίδρυση του νέου κόμματος, αλλά και να συζητήσει μαζί του οικονομικά και πολιτικά ζητήματα.

 

Υπενθυμίζεται, ότι  η ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος παρουσιάσθηκε χθες Κυριακή από την Ντόρα Μπακογιάννη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο θέατρο Μπατμιντον με την παρουσία περίπου 5.000 πολιτών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Χρ. Μαρκογιαννάκης και Κ. Κιλτίδης, ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης , ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ  Θ. Κοτσώνης και πολλοί πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Η κ. Μπακογιαννη περιέγραψε το κόμμα της, που έχει ως σύμβολο την ελιά και χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί, ως "ανεξάρτητο συμμετοχικό δημοκρατικό κίνημα", προσδιορίζοντας την πραγματοποίηση του ιδρυτικού του συνεδρίου για τον προσεχή Μάρτιο.

Σήμερα,  ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 δήλωσε ότι προτίθεται να καταστεί ιδρυτικό μέλος της " Δημοκρατικής Συμμαχίας", ενώ αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία το χαρακτήρισε "ασφυκτικό", λέγοντας:" το κλίμα είναι στη Ν.Δ. είναι ασφυκτικό για πολλούς συναδέλφους, αλλά δεν ξέρω πως θα εκδηλωθεί η πίεση που νιώθουν".

Σήμερα το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη θα παραχωρήσει, στο MEGA, την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως αρχηγός κόμματος.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις