Logo

Αγρότισσα εμφανιζόταν ως πράκτορας της ΕΥΠ



 
 

apatewnises_13-05-2011Νεαρή γυναίκα εμφανιζόταν, επί δύο χρόνια, σε επιχειρηματία της Ρόδου ως υπάλληλος της ΕΥΠ και του αποσπούσε χρήματα!

Τώρα παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για απάτη κατ’ εξακολούθηση από την οποία αποκόμισε όφελος άνω των 73 χιλιάδων ευρώ.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε αρχικά στον επιχειρηματία το 2008 ως υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, με μεγάλη ακίνητη περιουσία στην Αθήνα και στη Μάνη.

Στη συνέχεια του “εκμυστηρεύθηκε” ότι ήταν αποσπασμένη στην ΕΥΠ και βρισκόταν στη Ρόδο για υπηρεσιακούς λόγους, τους οποίους - λόγω της σοβαρότητας της αποστολής της δεν μπορούσε να αποκαλύψει.

Αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη του θύματος, και δημιούργησε μαζί του ερωτική σχέση άρχισε να του ζητάει χρήματα για διάφορες άμεσες ανάγκες της τα οποία θα του επέστρεφε μόλις πουλούσε ένα μεγάλο ακίνητο στη Μάνη.

Για παράδειγμα του ζήτησε και έλαβε χρήματα για τη νοσηλεία του δήθεν ασθενούς πατέρα της, για να συστήσει στη Ρόδο αφανή εταιρεία με σκοπό την πώληση προϊόντων από τη Μάνη και την Καλαμάτα και για να πληρώσει στην τράπεζα δάνειο ενός φίλου της για το οποίο είχε μπει εγγυήτρια.

Προκειμένου τα γίνει περισσότερο πιστευτή ανέφερε στον επιχειρηματία ότι κατέβαλε συνεχής προσπάθειες προκειμένου να μετατεθεί από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΠ στην Αθήνα, στο τοπικό κλιμάκιο της Ρόδου έτσι ώστε να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.

Ώσπου η κατηγορούμενη το Μάρτη του 2010 έπαψε να πηγαίνει στη Ρόδο ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της είχε αποβιώσει και ο αδερφός της αυτοκτόνησε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να θέλει να μείνει για λίγο διάστημα μόνη της.

Μόνον τότε ο επιχειρηματίας άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην όλη υπόθεση και να ερευνά το παρελθόν της ερωμένης του για να ανακαλύψει ότι όλα όσα του είχε αναφέρει ήταν ψέματα και ότι η πράκτορας της ΕΥΠ ήταν… αγρότισσα από την Καλαμάτα και μητέρα τριών παιδιών!

Η κατηγορούμενη - όπως αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατική” της Ρόδου αρνείται την ενοχή της ισχυριζόμενη ότι ποτέ δεν είπε ψέματα στο μηνυτή και ότι τα χρηματικά ποσά της τα έστελνε προκειμένου να την πείσει να εγκατασταθεί μόνιμα στη Ρόδο και να ζήσουν μαζί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις