Logo

Ο Jay Z πυροβόλησε τον αδερφό του σε ηλικία 12 χρονών!



 
 

Jay_Z_22-11-2010Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Beyonce, Jay Z, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την ημέρα που πυροβόλησε τον μεγαλύτερο, ναρκομανή αδερφό του στον ώμο.

Σε ηλικία μόλις12 χρονών, πυροβόλησε τον Eric επειδή του είχε κλέψει το δαχτυλίδι του. «Πίστευα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει. Νόμιζα ότι θα πάω φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ήταν απαίσιο. Ήμουν ακόμα παιδί. Ήμουν τρομοκρατημένος», δήλωσε ο Jay Z αναφερόμενος στο περιστατικό.

Ωστόσο, ο σταρ της ραπ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Shawn Carter, δεν διώχθηκε ποτέ για το περιστατικό, μιας και ο αδερφός του δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Αντίθετα, ο Eric ζήτησε και συγνώμη για τον εθισμό του στα ναρκωτικά όταν ο μικρότερος αδερφός του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Guardian’s Weekend”, ο Jay Z παραδέχτηκε ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, του είναι πολύ δύσκολο να μιλάει για τον πυροβολισμό.

Στο τραγούδι “You Must Love Me” από το δεύτερο άλμπουμ του “In My Lifetime, Vol. 1”, αναφέρεται στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Jay Z μίλησε ακόμα και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια σε μια γειτονιά του Brooklyn. «Υπήρχαν παντού όπλα. Δεν χρειαζόταν να ψάξεις πολύ αν ήθελες να βρεις ένα. Καθημερινά, υπήρχαν όπλα παντού τριγύρω». «Συχνά ρίχναμε “πιστολίδια” για εκφοβισμό, αλλά εγώ δεν είχα πυροβολήσει ποτέ κανέναν άλλον. Σπάνια πυροβολείται κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις».

Τον ίδιο τον Jay Z τον έχουν πυροβολήσει τρείς φορές σε τέτοιου είδους συμπλοκές, αλλά πάντα κατάφερνε να βγαίνει σώος και αβλαβής. «Ήταν λες και είχαμε έναν άγγελο που μας προστάτευε», δήλωσε.

Τελικά κατάφερε να αλλάξει πορεία στη ζωή του, αποφασίζοντας να αφοσιωθεί στην μουσική του καριέρα και τώρα είναι ο πιο επιτυχημένος ράπερ στον κόσμο, με περιουσία που ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει κερδίσει δέκα βραβεία Grammy κι έχει πουλήσει 50 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις