Logo

Τενερίφη: Αποκεφάλισαν 62χρονη



 
 

decpttn_13-5-2011Νεκρή έπεσε μία 62χρονη γυναίκα από τη Βρετανία σήμερα, όταν ένας άντρας την αποκεφάλισε, την ώρα που ψώνιζε σε κατάστημα της Τενερίφης. 

(Δείτε το βίντεο)

Ο παρανοϊκός δολοφόνος επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα χωρίς καμία προειδοποίηση σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Los Cristianos, ενώ, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, μετά την επίθεση ο άντρας έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα κρατώντας το κομμένο κεφάλι στα χέρια του.

«Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου έξω από το κατάστημα και είδα αυτόν τον άντρα να τρέχει πανικόβλητος κρατώντας κάτι που έσταζε αίματα. Ήταν ένα κεφάλι κι εκείνος το κρατούσε στα χέρια του. Οι φρουροί ασφαλείας του καταστήματος τον κυνήγησαν και τον έριξαν στο έδαφος, όπου και τον κράτησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία», δήλωσε στο τοπικό ραδιόφωνο ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αναφορές για το όπλο, ωστόσο, είναι μέχρι στιγμής αντικρουόμενες, καθώς οι μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι ο δράστης αποκεφάλισε την άτυχη γυναίκα με ένα μεγάλο μαχαίρι, σπαθί – ακόμα και φτυάρι.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι ένας άστεγος άντρας από τη Βουλγαρία, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο, έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία, ενώ πιστεύεται ότι ο θύτης παρακολουθούσε το θύμα για αρκετές ημέρες πριν την άγρια δολοφονία.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-5-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Την αποκεφάλισε μπροστά στους συμμαθητές της !


Τελευταίες Ειδήσεις