Logo

Κάνει ενέσεις Botox στην 8χρονη κόρη της !



 
 

grlbtx_14-5-2011Οι Αρχές του Σαν Φρανσίσκο ερευνούν μια μητέρα, καθώς κάνει ενέσεις Botox κατά των ρυτίδων στην 8χρονη κόρη της, η οποία εμφανίζεται σε διαγωνισμούς ομορφιάς!

Από τη στιγμή που η Κέρι Κάμπελ παραδέχτηκε ότι κάνει ενέσεις Botox στην μικρή κόρη της, Μπρίτνεϋ, προκειμένου να εξαφανίσει τις “ρυτίδες” που εμφανίζονται στο πρόσωπο του μικρού κοριτσιού όταν χαμογελά, έχει ξεσπάσει σάλος.

Υπάλληλοι του Οργανισμού Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Σαν Φρανσίσκο πρόκειται, μάλιστα, να πάρουν σύντομα "συνέντευξη" από την Κέρι και την μικρή Μπρίτνεϋ – ιδιαίτερα μετά από τα σχόλια που έκανε η πρώτη σε δημοφιλές τοκ σόου του ABC.

Η Κέρι είπε ότι πήρε την ιδέα να κάνει Botox στην κόρη της από άλλες μητέρες μικρών κοριτσιών που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι κάνει αποτρίχωση με κερί στα πόδια της μικρής, προκειμένου να προλάβει τυχόν εμφάνιση “ανεπιθύμητων” τριχών.

Δεδομένου ότι οι ενέσεις Botox μπορεί να είναι αρκετά επώδυνες και σίγουρα δεν συνιστώνται για άτομα κάτω των 18 ετών, οι εμπειρογνώμονες λένε ότι η μικρή Μπρίτνεϋ διατρέχει πλέον κίνδυνο εμφάνισης μακροχρόνιων ψυχολογικών προβλημάτων.

Ο Δρ. Τσαρλς Σόφι, ψυχίατρος, δήλωσε: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτήν την ιστορία, νομίζω ότι αρχικά αντέδρασα με ελαφρά δυσπιστία και τρόμο, καθώς υπάρχει περίπτωση να προκληθεί μεγάλη ψυχική βλάβη στο μικρό κορίτσι».

Η Κέρι, ωστόσο, επιμένει ότι είναι καλή μητέρα και λέει ότι δεν κάνει τίποτα παραπάνω από τις υπόλοιπες μητέρες που στέλνουν τις κόρες τους στους διαγωνισμούς ομορφιάς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις