Logo

Αυστραλία: Η ακριβότερη έπαυλη ανήκει σε Έλληνα



 
 

epauli_16-5-2011Αφιέρωσε έξι χρόνια από τη ζωή του για να κτίσει το ακριβότερο σπίτι της Αυστραλίας και έμεινε σ’ αυτό μόλις έξι ημέρες.

Τώρα ετοιμάζεται να το πουλήσει, αναμένοντας να κερδίσει από τη  μεταβίβαση, περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για τον ομογενή Σωκράτη Βασιλειάδη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας υπερπολυτελούς έπαυλης, που βρίσκεται στο πιο ακριβό και σικ προάστιο της Μελβούρνης: στο πολυδιαφημισμένο Τουράκ, όπου διαμένουν οι κροίσοι της Αυστραλίας!

Η έπαυλη του κ. Βασιλειάδη, που αυτή την περίοδο ζει στο Λονδίνο, διαθέτει 22 δωμάτια, δικό της θεατράκι, γυμναστήριο, πισίνα και υπέροχους κήπους, ενώ για την αγορά της έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ακόμα και από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το θέμα με το ακριβότερο Αυστραλιανό σπίτι ανέδειξε η εφημερίδα «The Age», η οποία επισημαίνει ότι παραμένει κλειστό πάνω από τρία χρόνια, αναφέροντας ότι η πώλησή του θα αποφέρει στον ιδιοκτήτη του περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας ( δηλαδή, περίπου, 23 εκατομμύρια ευρώ) !

Μάλιστα, η εφημερίδα της Αυστραλίας τονίζει πως αν το σπίτι πωληθεί όντως σε αυτή την τιμή, τότε θα καταχωρηθεί ως το πιο ακριβό σπίτι στην Βικτόρια.

Σημειώνεται, ότι το ρεκόρ τιμής στην Αυστραλία κατέχει μέχρι σήμερα ένα σπίτι που πωλήθηκε έναντι 26 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων και βρίσκεται στο παραθαλάσσιο προάστιο Πόρτσι.

Όσο, για το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ τιμής, αυτό ανήκε και πάλι σε ένα Έλληνα, τον Χάρη Σταμούλη, ο οποίος πέρσι είχε καταβάλλει 25 εκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια για να αγοράσει την έπαυλη της οικογένειας Μπέιλιου, η οποία βρίσκεται στο Τουράκ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις