Logo

Σίντι Τζάκσον: Η γυναίκα με τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις (vid)



 
 

srgr_16-5-2011Η Σίντι Τζάκσον είναι μία 55χρονη Αμερικανίδα, η οποία είναι γνωστή ως η γυναίκα που έχει κάνει τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις στον κόσμο – για την ακρίβεια 52 διαφορετικές επεμβάσεις μέσα σε διάστημα 23 ετών!

Η Σίντι εμφανίστηκε πρόσφατα σε πολύ γνωστή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή, όπου οι παρουσιάστριες, Κάθι Λι και Χόντα, της έκαναν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό της και τον μεγάλο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει, δίνοντάς της την ευκαιρία να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα κίνητρά της να συνεχίσει να τις κάνει.  

«Δεν είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και σε αντίθεση με κάποια πράγματα που λέγονται για εμένα στο διαδίκτυο, δεν υπήρξα ποτέ θύμα εκφοβισμού», είπε η Σίντι και προσέθεσε: «Απλά σπούδαζα τέχνη και είχα μια πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση της αισθητικής. Μόλις έμαθα, λοιπόν, τους κανόνες των κλασικών αναλογιών και τι πραγματικά θεωρείται ελκυστικό για ένα πρόσωπο από καλλιτεχνική άποψη, σύμφωνα με τον Ντα Βίντσι και τον Μιχαήλ Άγγελο, αποφάσισα να το κάνω».

Η Σίντι μίλησε και για τις σχέσεις της με το άλλο φύλο, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο βγαίνει με έναν 28χρονο: «Οι άντρες είναι πολύ προσανατολισμένοι οπτικά, γι’ αυτό και τραβάω την προσοχή πολλών αρσενικών και αυτό είναι υπέροχο. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά άνδρες βρίσκονται σε μία τελείως διαφορετική θέση από μένα, φυσικά και διανοητικά. Οι περισσότεροι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας – της ηλικίας μου – δεν κάνουν τα πράγματα που θέλω να κάνω εγώ».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ναρκισσισμός και ματαιοδοξία


Τελευταίες Ειδήσεις