Logo

Ρασοφόροι σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας;



 
 

paidikh-pornografia_16-05-2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Κύκλωμα ρασοφόρων φέρεται να κρύβεται πίσω από τον 36χρονο ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου, ψάλτη και αγιογράφο που συνελήφθη, την περασμένη Πέμπτη στην Ιστιαία της Εύβοιας, για κατοχή και διακίνηση μέσω του διαδικτύου υλικού σκληρής παιδικής πορνογραφίας.

Οι κάτοικοι της Ιστιαίας είναι ανάστατοι αφού, όπως καταγγέλουν στο directnews, θεωρούν ότι οι αρμόδιες αρχές επιχειρούν να συγκαλύψουν την υπόθεση!

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι τον 36χρονο συνόδευε στο περιπολικό που τον μετέφερε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ένας αρχιμανδρίτης, ενώ έξω από τα ανακριτικά γραφεία είχαν συγκεντρωθεί και άλλοι ιερωμένοι για… συμπαράσταση!

Οι καταγγελίες των κατοίκων αναφέρουν επίσης ότι ανήλικοι μαθητές μετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις της εκκλησίας που είχε ενεργό ρόλο ο 36χρονος.

Ωστόσο, ουδέποτε κλήθηκαν να καταθέσουν στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο… “άνθρωπος της εκκλησίας” μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η όλη εξέλιξη της υπόθεσης εξόργισε τους πολίτες της Ιστιαίας και πολλοί από αυτούς πραγματοποίησαν την Κυριακή το απόγευμα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μάλιστα, κάποιοι πετροβόλησαν το κατάστημα του 36χρονου και έσπασαν τις τζαμαρίες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Ψάλτης με υλικό... παιδικής πορνογραφίας


Τελευταίες Ειδήσεις