Logo

ΗΠΑ: Την πέταξαν από το τρένο γιατί φώναζε στο τηλέφωνο



 
 

loudcellphone1_17-5-2011Σας έχει συμβεί να ταξιδεύετε δίπλα σε κάποιον ή κάποια που επιμένει να φωνάζει στο τηλέφωνο σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού;(Δείτε το βίντεο)

Αν στην Ελλάδα κάνετε απλά υπομονή, στις ΗΠΑ δεν αστειεύονται με κάτι τέτοια...

Έτσι "πέταξαν" μια 39χρονη έξω από τρένο, καθώς οι συνεπιβάτες της διαμαρτυρήθηκαν ότι μιλούσε δυνατά στο κινητό της τηλέφωνο.

H 39χρονη είχε δεχθεί επανειλημμένα τις παρατηρήσεις των διπλανών της, αλλά εκείνη όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά τους επιτέθηκε φραστικά επειδή της συνέστησαν να κάνει ησυχία.

Το μόνο που κατάφερε, τελικά, ήταν να την κατεβάσουν από το τρένο στη μέση του ταξιδιού, με την αιτιολογία της διαταραγμένης συμπεριφοράς.

Οι αγανακτισμένοι λάτρεις της ησυχίας στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια κατά των ενοχλητικών κατόχων κινητών τηλεφώνων, που «χτυπούν» σε ασανσέρ, βιβλιοθήκες και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μαλιστα, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας που διεξάγεται μέσω του ιστότοπου www.pleaseshutup.com, ένας κύριος που εμφανίζεται σε διάφορους δημόσιους χώρους κρατώντας ένα τεράστιο κινητό τηλέφωνο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις