Logo

'Παιδεραστές' αποκάλεσε τους δημοσιογράφους ο Νικολά Σαρκοζί επειδή τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο με μίζες !



 
 

sarkozi_23-11-2010"Φίλοι παιδεραστές, εις το επανιδείν!",  αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, προφανώς  για να τους αποδώσει έναν ποινικά κολάσιμο αλλά αναπόδεικτο χαρακτηρισμό, όπως υποστηρίζει ότι κάνουν εκείνοι στον ίδιο, καθώς τα γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τον εμφανίζουν ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση με "μίζες". 

Ο Νικολά Σαρκοζί απηύθυνε αυτό τον υβριστικό και ειρωνικό χαιρετισμό προς τους δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής σε "off the record" συνομιλία του με τους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα.

Η συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί παρέμεινε ασχολίαστη για όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι που έφθασε το βράδυ της Δευτέρας. Τότε οι Γάλλοι μπλόγκερς άρχισαν να αναπαραγάγουν στις ιστοσελίδες τους,  τους διαλόγους του προέδρου με τους δημοσιογράφους,  με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στη Γαλλία και πανικός στα Ηλύσια Πεδία.

 

Αφορμή για την επίθεση του Γάλλου προέδρου στους δημοσιογράφους αποτέλεσαν οι καταγγελίες για "μίζες"  που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με την πώληση υποβρυχίων στο Πακιστάν το 1995

Εκείνη τη χρονική περίοδο ο Νικολά Σαρκοζί ήταν υπουργός Προϋπολογισμού και εκπρόσωπος της προεδρικής εκστρατείας του τότε πρωθυπουργού Εντουάρ Μπαλαντίρ. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα η εκστρατεία χρηματοδοτήθηκε παρανόμως με "μίζες" οι οποίες φέρονται να καταβλήθηκαν για να προχωρήσει η πώληση των υποβρυχίων. 

Με  τις καταγγελίες αυτές να βρίσκονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας στη Γαλλία οι δημοσιογράφοι ήταν φυσικό κατά την επικοινωνία της περασμένης Παρασκευής να υποβάλλουν στο Νικολά Σαρκοζί ερωτήσεις σχετικές με το λεγόμενο "Karachigate".

"Είμαστε σε έναν κόσμο παραφρόνων" άρχισε την απάντησή του για το θέμα των καταγγελιών ο Νικολά Σαρκοζί και πρόσθεσε:  "Δεν υπάρχει ούτε ένας ανάμεσά σας που πιστεύει ότι οργανώνω μίζες για υποβρύχια στο Πακιστάν, αυτό είναι απίστευτο και βγαίνει στην τηλεόραση". 

Ο Νικολά Σαρκοζί έχοντας προφανώς αποφασίσει να προσβάλει τους δημοσιογράφους συνέχισε απευθυνόμενος σε έναν εκ των δημοσιογράφων : "Και εσείς, δεν έχω απολύτως τίποτε εναντίον σας. Μάλλον μοιάζετε με παιδεραστή. Ποιος μου το είπε; Εγώ έχω αυτή τη βαθιά πεποίθηση. Μπορείτε να δικαιολογηθείτε;" Και κατέληξε απευθύνοντας στους δημοσιογράφους το χαιρετισμό που έκανε το γύρο του Διαδικτύου: "Φίλοι παιδεραστές εις το επανιδείν!"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσβλητική συμπεριφορά  απέναντι σε όποιον αισθάνεται ότι τον αμφισβητεί ή τον επικρίνει τείνει να γίνει συνήθεια για τον Νικολά Σαρκοζί,  ιδιαίτερα από τότε που εξελέγη στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά, όταν κάποιος αρνήθηκε να τον χαιρετήσει δια χειραψίας ο Νικολά Σαρκοζί του είπε με φανερή περιφρόνηση: " Άντε χάσου κακομοίρη".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις