Logo

Η Oprah 'τρελλάθηκε' και χαρίζει αυτοκίνητα !



 
 

Oprahs_Favorite_Things_24-11-2010Μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά που θα προβάλλεται η εκπομπή της, η Oprah Winfrey όμως, είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει με εντυπωσιακό τρόπο.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, χάρισε από ένα ολοκαίνουριο VW Beetle και στα 257 άτομα που αποτελούσαν το κοινό της εκπομπής της. Τα κλειδιά μοιράστηκαν σε όλους όσους παρευρίσκονταν, και θα είναι οι πρώτοι που θα οδηγήσουν το ολοκαίνουριο, αναβαθμισμένο μοντέλο της VW που θα βγει στις αίθουσες επιδείξεων το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν το δεύτερο μέρος της ετήσιας εκπομπής της Oprah με τίτλο «Τα αγαπημένα μου αντικείμενα». Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η παρουσιάστρια μοίρασε δώρα αξίας χιλιάδων δολαρίων, μεταξύ των οποίων  μίας τηλεόραση καθώς και μία κρουαζιέρα στην Καραϊβική.
 

Η Oprah έδωσε στο κοινό και διάφορα αντικείμενα ένδυσης, όπως ένα πουλόβερ από κασμίρ, μπότες και μία δερμάτινη τσάντα, αξίας 400 δολαρίων περίπου.

«Δεν έχει τόσο να κάνει με τα δώρα», είπε η Oprah στο ενθουσιασμένο κοινό. «Παρόλο που όλα αυτά τα πράγματα είναι πολύ ωραία, στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με την ελπίδα». «Έχει να κάνει με το να ξέρουμε ότι κάτι πραγματικά μαγικό και υπέροχο μπορεί να μας συμβεί εκεί που δεν το περιμένουμε».

Η Oprah, τα τελευταία χρόνια, συνηθίζει να κάνει γενναιόδωρες εκπλήξεις στο κοινό της. Τον Σεπτέμβρη μάλιστα, έκανε δώρο ένα ταξίδι στην Αυστραλία στα μέλη του κοινού της, για να γιορτάσει την πρεμιέρα της 25ης σαιζόν της εκπομπής της, ενώ ανακοίνωσε ότι ο John Travolta θα ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου που θα μετέφερε και τα 300 άτομα του κοινού στο Σύδνεϋ.

Η παρουσιάστρια εξήγησε την απόφασή της να σταματήσει την εκπομπή της, προκειμένου να συγκεντρωθεί στο καινούριο τηλεοπτικό της δίκτυο, το “OWN”. «Αυτή η εκπομπή είναι η ζωή μου και την αγαπώ αρκετά ώστε να ξέρω πότε είναι η ώρα να την αποχαιρετίσω», είπε. «Αυτά τα 25 χρόνια φαίνονται ιδανικά στην ψυχή μου και στην καρδιά μου. Είναι ο τέλειος αριθμός. Είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις