Logo

Έγιναν γονείς για τρίτη φορά ο John Travolta και η Kelly Preston



 
 

kelly_preston_john_travolta_family_24-11-2010Την περασμένη Τρίτη ο John Travolta και η σύζυγός του, Kelly Preston, έγιναν γονείς για τρίτη φορά. Η Kelly γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε νοσοκομείο της Florida και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κοντινό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Travolta, δήλωσε: «Ο John, η Kelly και η κόρη τους, Ella Blue, είναι κατενθουσιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι με τον ερχομό του καινούριου μέλους στην οικογένειά τους».

Ο πενηνταεξάχρονος Travolta και η σαρανταοχτάχρονη Preston, είχαν επιβεβαιώσει τον περασμένο μήνα ότι περίμεναν αγοράκι και είχαν ήδη αποφασίσει το όνομα του  μωρού πριν την γέννα.

Μερικούς μήνες νωρίτερα, η Preston μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, είχε δηλώσει: «Μέχρι τώρα είναι μια πολύ εύκολη και υπέροχη εγκυμοσύνη. Δεν έχω πρωινές ναυτίες και νιώθω υπέροχα. Ανυπομονώ για τον ερχομό εκείνης της ημέρας».

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μωράκι τους -που ακούει στο όνομα Benjamin- μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια από τον τραγικό θάνατο του δεκαεξάχρονου γιού τους, Jett, ο οποίος έπαθε καρδιακή ανακοπή τον Ιανουάριο του 2009, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών τους διακοπών στις Μπαχάμες.

Επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της Preston τον περασμένο Μάιο, το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Ήταν αδύνατον να το κρατήσουμε μυστικό –ειδικά κάτι τόσο υπέροχο όσο αυτό. Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα μοιραστούμε αυτά τα υπέροχα νέα με τον κόσμο. Το προσπαθούσαμε αρκετά χρόνια και δεν πιστεύαμε πια ότι θα συνέβαινε. Είναι ένα θαύμα και νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις