Logo

Ο "ξύλινος κόσμος" του Levi van Veluw (vid)



 
 

ltsfwd_22-5-2011Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Levi van Veluw, κάλυψε πρόσφατα 3 ολόκληρα δωμάτια, καθώς και τον ίδιο του τον εαυτό, με πάνω από 30.000 ξύλινους κύβους, στο πλαίσιο του τελευταίου πρότζεκτ του.

Απολύτως τα πάντα στα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου κάθε εκατοστού του δαπέδου, ​​των τοίχων και της οροφής, καλύφθηκαν από το ίδιο υλικό: σκουρόχρωμους καφέ ξύλινους κύβους 4 εκατοστών.

Κάθε ένα από τα 30.000 κομμάτια ξύλου κατασκευάστηκαν και κολλήθηκαν στην κατάλληλη θέση από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος κάλυψε και τον εαυτό του από την κορυφή έως τα νύχια με το ίδιο υλικό, προκειμένου να βάλει και την επίσημη υπογραφή του στο πρότζεκτ.

Όπως αποκάλυψε ο van Veluw, αυτή η μοναδική εγκατάσταση, η οποία ονομάζεται «Origins of the Beginning», είναι εμπνευσμένη από τις διάφορες πτυχές της κρεβατοκάμαρας που είχε στην παιδική του ηλικία, όπου, προφανώς, πέρασε πολλές ώρες μόνος.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί ο van Veluw καίει το γραφείο στο βίντεο που ακολουθεί, είναι επειδή όταν ήταν μικρός είχε μια εμμονή με τη φωτιά.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις