Logo

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0



 
 

aek_22-5-2011Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία των Play off. Ο Ντολεζάι με δυνατή κεφαλιά το γκολ για τους γηπεδούχους, πολλές ευκαιρίες έχασε η Ένωση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία των Play off.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που με μία κεφαλιά κατάφερε να πάρει το ματς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως όσο πέρναγε ο χρόνος η ΑΕΚ ανέβαζε την απόδοση της και πήρε το κέντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου με μία στημένη φάση πήρε το παιχνίδι και άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό στάδιο

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

4ος: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

Καιρός: Αρκετά συννεφιασμένος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζελέσι, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Μητρόπουλος, Ρόκας(Ακόστα 51'), Μπρέσκα(Τομάς 88'), Μόνχε(Γκότοβος 90'), Μαρτίν.

Πάγκος: Ρόκα, Νέμεθ, Τομάς, Ακόστα, Γκότοβος, Αναστασίου, Ψυχογιός.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας(Έντερ 67'), Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Ντιόπ, Μίτσελ(Ματέος 88'), Λαγός, Γκερέιρο(Λεονάρντο 85'), Σκόκο, Μπαχά.

Πάγκος: Αραμπατζής, Νασούτι, Ματέος, Λεονάρντο, Έντερ, Ντριπιτς, Γκέντσογλου

Σκόρερ: Ντολεζάι (κεφαλιά 84') -

Κάρτες: Μόνχε (κίτρινη 12'), Σανκαρέ (κίτρινη 43'), Καράμπελας (κίτρινη 55'), Μίτσελ (κίτρινη 78'), Μητρόπουλος (κίτρινη 81').

Το πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει διπλή σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Μόνχε ανέβηκε με ατομική ενέργεια από τα αριστερά και έκανε ένα σουτ στο 4ο λεπτό, όμως ο Σάχα έδιωξε σε κόρνερ. Ο Μπρέσκα ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μόνχε πήρε την κεφαλιά μόνος του μέσα στην περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Αργεντινός στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε μία ανόητη ενέργεια, καθώς έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρει πέναλτι, όμως ο διαιτητής σωστά του έδειξε την κίτρινη κάρτα για "θέατρο".

Στη συνέχεια και μέχρι τα πρώτα είκοσι λεπτά ο Βόλος ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας και έκανε σωστές επιθέσεις από τα άκρα. Η ΑΕΚ στο ξεκίνημα είχε σε κακή ημέρα Σκόκο και Μπαχά που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Ανέβηκε ο Σκόκο, εμφανίστηκε η ΑΕΚ

Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά ο Νάτσο Σκόκο ανέλαβε δράση και με δυο ευκαιρίες δημιούργησε αναστάτωση στα καρέ του Βόλου. Αρχικά έκανε ένα σουτ στο 21ο λεπτό, ενώ επτά λεπτά αργότερα με νέο σουτ από αριστερά και προς το κόρνερ ανάγκασε τον Γιακούποβιτς να διώξει σε κόρνερ με το ένα χέρι.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον ρυθμό να πέφτει και τις δυο ομάδες να μην κάνουν ευκαιρίες. Από τους γηπεδούχους Μόνχε και Μπρέσκα δυσκόλεψαν Λαγό και Γεωργέα, ενώ ο Σκόκο ταλαιπώρησε αρκετά τον Σελέζι.

Δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει φουριόζα και να χάνει μία καλή ευκαιρία με τον Σκόκο στο 50ο λεπτό. Ο Αργεντινός έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Από το ίδιο σημείο απείλησε και ο Μπαχά, όμως ο Γιακούποβιτς σε ετοιμότητα πέταξε σε κόρνερ.

Ο Βόλος συνέχισε να έχει πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας, όμως η ΑΕΚ έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία στο 66ο λεπτό. Ο Σκόκο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιόπ πήρε την κεφαλιά μόνος, όμως την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Έντερ, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

ΑΕΚχ5

Στο διάστημα 66'-70' η ομάδα της ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά την άμυνα του Βόλου και κέρδισε πέντε(!) κόρνερ στη σειρά. Ο Δέλλας πήγε να σκοράρει με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε. Ο Έντερ έδωσε άλλο αέρα στην ΑΕΚ και με ένα καταπληκτικό σλάλομ στο 72ο λεπτό ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του. Στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε δυνατό σουτ, όμως ο Γιακούποβιτς με δυσκολία καθάρισε τη φάση.

Η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε στο 82ο λεπτό, όταν ο Σανκαρέ, που είχε προωθηθεί, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μόνχε πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Λυτρωτής...

1-0: Ο Βόλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 84ο λεπτό, όταν ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Ντολεζάι με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Σάχα. Το γκολ μπήκε σε ένα σημείο που η ΑΕΚ πίεζε αρκετά τους γηπεδούχους και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Μάρτιν με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα, όμως ο Ακόστα μόνος του στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε άουτ!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις