Logo

Το νέο άρωμα με οσμή... μπέικον ! (vid)



 
 

bcnrm_23-5-2011Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν τη γεύση του μπέικον, οπότε υποθέτουμε ότι ήταν απλώς θέμα χρόνου πριν κάποιος πάρει αυτή τη γεύση, την κλείσει σ’ ένα μπουκάλι και τη διαθέσει ως το καλύτερο άρωμα που δημιουργήθηκε ποτέ!  

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το άρωμα Fargginay Bacōn περιέχει «11 δημοφιλή αγνά αιθέρια έλαια και μία ελαφριά μυρωδιά... μπέικον» και διατίθεται ήδη στην αγορά με το μότο «Μπέικον σε μπουκάλι».

Το εκκεντρικό άρωμα υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε βάση μιας μυστικής συνταγής του John Fargginay, ενός παριζιάνου χασάπη, ο οποίος, στις αρχές του 20ου αιώνα, ανακάλυψε την ικανότητα να ανυψώνει τη διάθεση των πελατών του, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μπέικον, αιθέριων ελαίων και βοτάνων.

Δυστυχώς, η αρχική συνταγή χάθηκε κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς το 1924, αλλά ο John Laydon, σημερινός ιδιοκτήτης του Fargginay, προσπάθησε να αναδημιουργήσει τις μυρωδιές αυτές και να τις εμφιαλώσει, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του Bacōn.

Στην πραγματικότητα, μπορεί το Bacōn να μη σας κάνει να μυρίζετε ακριβώς σαν μπέικον, το διακριτικό, ωστόσο, άρωμά του είναι πολύ πιθανό να κάνει τους πεινασμένους σκύλους της γειτονιάς σας να τρέχουν από πίσω σας.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις