Logo

Τρώει πολύ για να βιώνει... οργασμούς !



 
 

wthfk_23-5-2011Μια 25χρονη γυναίκα από το Κολοράντο, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, η οποία την αναγκάζει να έχει… οργασμούς κάθε φορά που τρώει τα τρόφιμα που της αρέσουν!

Οι γιατροί έχουν διαγνώσει την παράξενη περίπτωση της Γκάμπι Τζόουνς ως επίμονες σεξουαλικές αναταραχές διέγερσης, οι οποίες την αναγκάζουν να έχει οργασμούς χωρίς οποιαδήποτε σεξουαλική διέγερση.

Η Γκάμπι βίωσε τον πρώτο «τροφικό» οργασμό της στα τέλη της εφηβείας της, την ώρα που απολάμβανε ένα παγωτό σε κάποιο μαγαζί και, παρόλο που αυτό συνέβη χρόνια πριν, η Γκάμπι ακόμα θυμάται το περιστατικό: «Απολάμβανα την απαλή υφή του παγωτού στη γλώσσα μου, όταν, ξαφνικά, ένιωσα ένα “γαργαλητό” στη γεννητική μου περιοχή».

«Στη συνέχεια, η αίσθηση αυτή άρχισε να γίνεται όλο και πιο έντονη, μέχρι που διαπέρασε το σώμα μου», λέει η Γκάμπι, προσθέτοντας ότι παρόλο που είχε μείνει έκπληκτη από το τι είχε συμβεί, δεν είχε καμία αμφιβολία ότι μόλις είχε βιώσει έναν οργασμό.

Οι φίλοι της πίστευαν ότι τα σκαρφιζόταν όλα αυτά, αλλά κάθε φορά που η Γκάμπι έτρωγε πλούσια, κρεμώδη επιδόρπια, ένιωθε το ίδιο “γαργαλητό”. Οι περισσότερες γυναίκες θα είχαν ανησυχήσει, αλλά όχι η Γκάμπι, η οποία αγόρασε στον εαυτό της μια μηχανή παγωτού, ώστε να μπορεί να έχει οργασμούς όποτε θέλει.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την εικόνα της, έχει πάρει 95 κιλά κατά τα τελευταία 5 χρόνια και τώρα ζυγίζει 222 κιλά!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις