Logo

Λαμία: Νύχτα τρόμου για οικογένεια επιχειρηματία



 
 

listeia_maxairiΕφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών έζησε η οικογένεια ενός επιχειρηματία στη Νέα Άμπλιανη της Λαμίας.

Το ζευγάρι στις 2.30 τη νύχτα ξύπνησε από κάποιο θόρυβο και είδε στην κρεβατοκάμαρα τρείς κουκουλοφόρους να κρατούν μαχαίρια, ενώ ένας ακόμα συνεργός τους βρισκόταν ήδη στο δωμάτιο της 17χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγος του επιχειρηματία στο LamiaReport, οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Ο ένας είχε δικό του μαχαίρι και οι άλλοι τα πήραν από την κουζίνα. Οι ληστές έβαλαν σε μάνα και κόρη τα μαχαίρια στο λαιμό προκειμένου να τους αποκαλύψουν που φυλούσαν τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Ταυτόχρονα άρχισαν να χτυπούν με αγριότητα στο πρόσωπο τον 52χρονο επιχειρηματία. Μάλιστα του κατάφεραν χτύπημα στο κεφάλι με το σίδερο σιδερώματος που βρήκαν μπροστά τους. Η σύζυγος βλέποντας τον άνδρα της αιμόφυρτο, τους αποκάλυψε που υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά.

Τότε, οι δράστες έσκισαν τα σεντόνια, τους έδεσαν και τους φίμωσαν και αφού πήραν 10.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της οικογένειας, έφυγαν με αυτοκίνητο, όπου πιθανότατα τους περίμενε και 5ος συνεργός, αφού ακούστηκε κόρνα.

Η 17χρονη κόρη της οικογένειας, σήμερα Δευτέρα, θα έδινε το τελευταίο της μάθημα για τις πανελλήνιες. Ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι τρείς δράστες φορούσαν κουκούλες και ο τέταρτος καλσόν και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2011 από directNEWS.gr πηγή:Lamiareport


Τελευταίες Ειδήσεις