Logo

Σπέρμα του Στρος-Καν στα ρούχα της καμαριέρας !



 
 

annesinclair_23-5-2011Την επίσκεψη της συζύγου του δέχθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, στο διαμέρισμα της Ν. Υόρκης όπου κρατείται υπό περιορισμό, μετά την αποφυλάκισή του με εγγύηση. (Δείτε το βίντεο)

Ανατρέπεται ο υπερασπιστικός ισχυρισμός του Ντομινίκ Στρος-Καν πως δεν υπήρχε σεξουαλική επίθεση στην 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Σοφιτέλ, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, που αναδημοσιεύει πληροφορίες του Atlantico, ίχνη σπέρματος του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ βρέθηκαν στα ρούχα της Οφιλίας.

Πάντως τα επίσημα αποτελέσματα DNA που έγιναν στις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη και στα χέρια των Γαλλικών Αρχών και σύντομα πρόκειται να δούν το φως της δημοσιότητας.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Αν Σινκλαίρ, συνελήφθη από τον φακό της κάμερας κατά την έξοδό της από το κτήριο όπου διαμένει-υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση-ο Στρος-Καν.

Η Αν Σινκλαίρ εξακολουθεί να παρέχει τη συμπαράσταση στο σύζυγό της και το δείχνει με κάθε τρόπο.

«Δεν πιστεύω ούτε για μια στιγμή τις κατηγορίες εναντίον του συζύγου μου. Είμαι βέβαιη ότι η αθωώτητά του θα αποδειχθεί», είχε δηλώσει η γνωστή δημοσιογράφος.

Απομένει στην ευχέρεια του δικαστηρίου αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι. Πάντως, τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να ενοχοποιούν τον άλλοτε ισχυρό πολιτικό άνδρα.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις