Logo

Προκήρυξη των 'Πυρήνων' για τα τρομοδέματα και τους συλληφθέντες



 
 

pirines_tis_fotias_25-11-2010Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη, με προκήρυξή της στο indymedia, για την αποστολή των 14άρων  δεμάτων- βομβών που αναστάτωσαν επί πολλά εικοσιτετράωρα σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην πολυσέλιδη προκήρυξη αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι σκοπός της οργάνωσης είναι «η συγκρότηση ενός αφορμαλιστικού αντιεξουσιαστικού διεθνούς δικτύου αντάρτικων ομάδων και αυτόνομων ατομικοτήτων».

Στην ίδια προκήρυξη γίνεται εκτενής αναφορά στους Γεράσιμο Τσάκαλο, Παναγιώτη Αργυρού και Χάρη Χατσημιχελάκη, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται ως μέλη των «Πυρήνων».

Αναφέρεται συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων: «…δίνουν σε εμάς τους υπόλοιπους το σύνθημα για τη συνέχιση των εχθροπραξιών. Στην περηφάνια τους συναντάμε την περηφάνια μας και στο χαμόγελό τους το χαμόγελό μας».

Σε άλλο σημείο της προκήρυξης αναφέρεται ότι «δεν περιμένουμε την κοινωνική αποδοχή για να πράξουμε. Δεν συμβιβαζόμαστε με την αναμονή ώριμων συνθηκών. Αν η κοινωνία δεν καταλαβαίνει τις ιδέες μας , τότε το πρόβλημα το έχει η κοινωνία».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις