Logo

'Εξόρισαν' για τρεις μήνες...τον Αλέξη Κούγια



 
 

kougias_26-11-2010Κόκκινη κάρτα...τρίμηνης διάρκειας δέχθηκε από την  πρωτοβάθμια  πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β΄-Γ΄Εθνικής κατηγορίας ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας τιμωρήθηκε από την αρμόδια πρωτοβάθμια επιτροπή της Ένωσης Β΄-Γ' Εθνικής κατηγορίας (Football League-Football League 2) με τις εξής πειθαρχικές ποινές : α. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί τρεις μήνες, και β. του χρηματικού προστίμου των 7.500ευρώ.

Με την ίδια απόφαση η πειθαρχική επιτροπή Β΄-Γ΄ Εθνικής επέβαλλε την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 7.500 ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005.   

Οι πειθαρχικές ποινές αφορούν στο επεισόδιο το οποίο φέρεται να  προκάλεσε ο κ. Κούγιας σε βάρος του προπονητή του Κεραυνού Κερατέας κατά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στις 26 Σεπτεμβρίου 2010, που έληξε με λευκή ισοπαλία (0-0). 

Ειδικότερα, κατά το κατηγορητήριο ο ποινικολόγος και  ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής φέρεται να έφτυσε τον προπονητή του Κεραυνού Κερατέας. Το περιστατικό είχε σημειωθεί λίγο πριν το τέλος του ματς.

Συγκεκριμένα, μετά το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε παίχτης της Κερατέας σε ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και την κλωτσιά που έριξε ο τελευταίος στον πρώτο, η ένταση μεταφέρθηκε στις εξέδρες των φιλάθλων.

Οι οπαδοί της Κερατέας αποδοκίμασαν τον Αλέξη Κούγια, που ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής και ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας άρχισε διάλογο με την εξέδρα των γηπεδούχων. Τότε ο 4ος διαιτητής  απέβαλε τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποχωρώντας φέρεται να έφτυσε τον τεχνικό του Κεραυνού, Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος προσπάθησε να αμυνθεί. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις