Logo

Η Jennifer Aniston αδυνατίζει τρώγοντας… παιδικές τροφές !



 
 

jnan_28-5-2011Έχουν βοηθήσει ορισμένες από τις πιο λαμπερές γυναίκες του κόσμου να χάσουν βάρος. Κι όμως, δεν πρόκειται για κάποιο μαγικό χάπι ή αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά για… παιδικές τροφές σε υγρή μορφή!

Σταρς όπως η Lady Gaga, η Jennifer Aniston, η Reese Witherspoon και η Cheryl Cole έχουν, κατά καιρούς, εντάξει στη διατροφή τους παιδικές τροφές, προκειμένου να αδυνατίσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι πωλήσεις των παιδικών τροφών ανεβαίνουν κατακόρυφα, καθώς οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο θέλουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο στις λαμπερές ντίβες του Χόλιγουντ – και ιδιαίτερα οι βρετανίδες, καθώς οι πωλήσεις των υγρών παιδικών τροφών στη Βρετανία έχουν αυξηθεί μέχρι και 20% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο κατά το περασμένο έτος.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι δυνατόν, όταν η συγκεκριμένη δίαιτα συνδυάζεται με ασκήσεις, να οδηγήσει στην απώλεια έως και 9 κιλών μέσα σε 6 εβδομάδες. Ωστόσο, κάποιοι που έχουν δοκιμάσει τη δίαιτα διαμαρτύρονται ότι μπορεί να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα.

Δημιουργός της δίαιτας είναι η Tracy Anderson, η οποία θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από τις υπέροχες σιλουέτες της Madonna και της Gwyneth Paltrow.

bbfd_28-5-2011«Η αποτοξίνωση με υγρά βοηθά στην απώλεια προσωρινού βάρους, αλλά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχετε πάρει περισσότερα. Ήθελα κάτι με το οποίο θα μπορούσε κανείς να αποβάλει την τοξικότητα, να απαλλαγεί από τις κακές συνήθειες, αλλά να εξακολουθεί να έχει καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Έτσι «γεννήθηκε» η αποτοξινωτική δίαιτα με παιδικές τροφές», λέει η Tracy.

Οι διατροφολόγοι από την άλλη πλευρά, ισχυρίζονται ότι όσοι θέλουν να χάσουν βάρος, θα πρέπει να το κάνουν μέσω της υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης: «Η συγκεκριμένη δίαιτα λειτουργεί με βάση τον έλεγχο των μερίδων και την πρόσληψη περιορισμένων θερμίδων, καθώς ένα βαζάκι παιδικής τροφής περιέχει πολύ λίγες», εξηγούν.

«Παρά το γεγονός ότι παρέχονται φρούτα και λαχανικά στην καθημερινή διατροφή, είναι πολτοποιημένα, επομένως έχουν πολύ λιγότερες φυτικές ίνες από τα κανονικά. Η μάσηση των τροφών σχετίζεται με το αίσθημα της πληρότητας, γι’ αυτό καλό είναι να φάτε ένα μήλο ή ένα καρότο και όχι ένα βαζάκι παιδική τροφή».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις