Logo

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt προσέφεραν 150.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό



 
 

ajolie_bpitt_charity_donation_26-11-2010Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie δώρισαν 150.000 δολάρια στα Παιδικά Χωριά SOS της Αμερικής, μέσω του ιδρύματος “Jolie-Pitt”.

Ο Dr. Heath Paul, Διευθύνων Σύμβουλος των Παιδικών Χωριών SOS, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που η Angelina και ο Brad καταλαβαίνουν τη δύναμη της οικογένειας. Και οι δυο τους έχουν διαπιστώσει από κοντά το έργο που προφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS στην Αιθιοπία, την Ιορδανία και την Αϊτή. Η Angelina και ο Brad κατανοούν ότι η ανάγκη των παιδιών να ανήκουν σε μια υγιή οικογένεια, είναι παγκόσμια».

 Η Jolie και ο Pitt έχουν υιοθετήσει τρία παιδιά, τον Maddox - 9 ετών -, τον Pax - έξι ετών - και τη Zahara - πέντε ετών - ενώ έχουν αποκτήσει άλλα τρία, την Shiloh, 4 ετών και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 2 ετών. Η δωρεά που έκανε το ζευγάρι μέσω του ιδρύματός του, θα προσφέρει την μακροπρόθεσμη οικονομική στήριξη που χρειάζεται μια οικογένεια  για να αναθρέψει τέσσερα παιδάκια σε ένα από τα Παιδικά Χωριά SOS της Αμερικής.

Η Angelina δήλωσε για τη δωρεά: «Έχουμε δει από πρώτο χέρι την εκπληκτική δουλειά που κάνουν τα SOS, προκειμένου να αναθρέψουν ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά, καθώς και για να κρατήσουν οικογένειες ενωμένες. Επίσης, τα Παιδικά Χωριά SOS, προσφέρουν τα πάντα στα παιδιά που φιλοξενούν: προηγμένη εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, και ηθική υποστήριξη».

Το 2008, η Angelina και ο Brad είχαν δωρίσει 6,8 εκατομμύρια δολάρια για άλλον φιλανθρωπικό σκοπό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις