Logo

Όταν τα βλέφαρα γίνονται καμβάς...(φωτο)



 
 

eyrt_28-5-2011Υπάρχουν πολλά είδη τέχνης, αλλά για να μπορέσει να δει κανείς το συγκεκριμένο, θα πρέπει να κοιτάξει το μοντέλο στα μάτια.

Η make-up artist Κέιτι Άλβες, από τον Καναδά, χρησιμοποιεί απλά καθημερινά καλλυντικά προϊόντα για να δημιουργήσει λεπτομερείς, εντυπωσιακές σκηνές στα βλέφαρα. Μεταξύ των αγαπημένων της είναι και σκηνές από γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως είναι η Μικρή Γοργόνα, ο Αλαντίν και το Lion King.

Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται η Κέιτι για να ολοκληρώσει κάθε μάτι μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 2 ώρες κι όσο για το πώς της ήρθε η ιδέα, η ίδια δηλώνει: «Μια μέρα μου ήρθε η ιδέα να κάνω ένα σχέδιο Halloween στα χείλη μου, απλά για να δω αν μπορούσα να το κάνω. Απ’ ό,τι αποδείχθηκε, τελικά μπορούσα κι έτσι, εξελίχθηκε σε αυτό που κάνω τώρα».

«Έχω κάνει πολλές σκηνές από ταινίες της Disney, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που κάνω. Όταν πρωτοξεκίνησα δημιουργούσα αρκετές σκηνές εμπνευσμένες απ’ το Halloween, αλλά ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τη Disney, όταν μου ζητήθηκε να ζωγραφίσω μια σκηνή απ’ τη Χιονάτη», συμπληρώνει η Κέιτι.

Δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά έργα της:

brtn_28-5-2011

 

 

 

 

 

 

aldn_28-5-2011

 

alcwndr_28-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lnkng_28-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

frs_28-5-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις