Logo

ΗΠΑ: Κατέγραψε τον Μεγαλοπόδαρο σε βίντεο !(vid)



 
 

bgft_29-5-2011Μία γυναίκα από την Ουάσινγκτον "πήρε τον φόβο" της ζωής της, όταν σε περίπατο που είχε πάει με μια φίλη της, σκόνταψε πάνω στον… Bigfoot – τον γνωστό Μεγαλοπόδαρο.

Ο Μεγαλοπόδαρος είναι το πλέον διάσημο πλάσμα της Κρυπτοζωολογίας (κλάδος της ζωολογίας, η οποία μελετάει την τυχόν ύπαρξη παράξενων και, πολλές φορές, αλλόκοτων πλασμάτων που έχουν καταγραφεί) και είναι ένα πιθηκόμορφο ογκώδες όν, το οποίο ζει σε δασικές και ορεινές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η ύπαρξή του, ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί ακόμα επιστημονικά.

Η Σαμάνθα, το επώνυμο της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, κατέγραψε το θρυλικό πλάσμα στο πάρκο Downriver με την κάμερα του iPhone της και, στη συνέχεια, δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube.

Το βίντεο φαίνεται να προκάλεσε αμέσως αίσθηση, καθώς μέσα σε 4 μόλις μέρες το παρακολούθησαν 8.000 φορές!

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Σαμάνθα, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ο Μεγαλοπόδαρος βρισκόταν εκεί, έως ότου έβαλε να δει το βίντεο όταν επέστρεψε στο σπίτι της.

Σε email που έστειλε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα KXLY των ΗΠΑ, έγραφε: «Κάποιος με ρώτησε στα σχόλια αν πίστευα στην ύπαρξη του Μεγαλοπόδαρου πριν από το βίντεο. Δεν το είχα σκεφτεί και ποτέ ιδιαίτερα, αλλά τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Εμένα μου φαίνεται αρκετά πραγματικός».

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις