Logo

Η κατάρρευση της μεγαλύτερης πυραμίδας από... ντόμινο !



 
 

dmnprmd_29-5-2011Θα ήταν η μεγαλύτερη έως τώρα τρισδιάστατη πυραμίδα από ντόμινο που κατασκευάστηκε στο YouTube και, ενδεχομένως, στον κόσμο.

(Δείτε βίντεο)

Ακριβώς όμως, την ώρα που ο «Annodomino2007», χρήστης του YouTube και οπαδός των ντόμινο, έβαζε τα τελευταία κομμάτια στη θέση τους, επενέβη η βαρύτητα!

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο 18χρονος από το Σάαρμπρουκεν της Γερμανίας, ήταν να παρακολουθεί με τρόμο, καθώς ο πύργος του ντόμινο, για την εξισορρόπηση του οποίου χρειάστηκε 5 εβδομάδες, άρχισε να καταρρέει.

«Φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους αιγυπτιακή κατάρα στις πυραμίδες των ντόμινο», έγραψε χαριτολογώντας ο νεαρός άνδρας στη σελίδα του στο YouTube, σε μια προσπάθεια να δει τη θετική πλευρά του θέματος. «Δεν έκανα καν κάποιο λάθος. Κατέρρευσε ξαφνικά από μόνη της ενώ είχε ολοκληρωθεί πάνω από το 96%, με μόλις 439 ντόμινο να λείπουν – πράγμα που σημαίνει ότι όταν έπεσε, είχε 13.043 ντόμινο, το οποίο είναι το νέο προσωπικό μου ρεκόρ, ξεπερνώντας το προηγούμενο κατά 4.500 κομμάτια!», συμπλήρωσε.

Ο «Annodomino2007» ασχολείται με τις κατασκευές από ντόμινο από τότε που ήταν 7 ετών, ενώ είναι επίσης, μέλος του Colgne Domino Team και έχει κατασκευάσει σχεδόν τα πάντα – από ποδήλατα μέχρι αναπαραστάσεις σκηνών από κόμικ, όλα από ντόμινο.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις