Logo

Σκότωσε τη μητέρα του γιατί ήθελε να μοιάσει στον ήρωα της ταινίας "Matrix"



 
 

michael_brea_28-11-2010Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, ο ηθοποιός Michael L. Brea που είχε παίξει στην τηλεοπτική σειρά “Ugly Betty”, καθώς και στην ταινία “Step Up 3D”, δολοφόνησε τη μητέρα του με ένα σπαθί Σαμουράι την περασμένη Τρίτη, στο Brooklyn.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι την ημέρα που επιτέθηκε στη μητέρα του, ένιωθε σαν τον “Neo”, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Keanu Reeves στην ταινία “Matrix”, καθώς και ότι άκουγε φωνές και ένιωθε πανίσχυρος. Αποκάλεσε μάλιστα τον θάνατο της πενηνταπεντάχρονης γυναίκας, “έργο του Θεού”.

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Brea στην “Daily News”, δήλωσε ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε τη μητέρα του, αλλά “ο δαίμονας μέσα της”, ενώ σε δήλωση που γράφτηκε από μέλη της οικογένειάς του, περιγράφεται ως “συμπονετικός, ευγενικός, έξυπνος και τρυφερός άντρας”, ο οποίος όμως, “δεν είναι καλά”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Michael L. Brea, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και παράνομη κατοχή όπλου, δεδομένου ότι αρχικά κρατούσε όμηρο τη μητέρα του και στην συνέχεια, την σκότωσε με ένα σπαθί Σαμουράι ενώ ταυτόχρονα, απήγγειλε εδάφια από τη Βίβλο.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο επίδοξος ηθοποιός είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ότι λύγισε υπό το βάρος των χρεών του. Ο Brea, είχε μικρούς ρόλους στην σειρά “Ugly Betty” και στην ταινία “Step Up 3D”, αλλά όταν δεν δούλευε, έμενε στο σπίτι με την μητέρα και τον δίδυμο αδερφό του, Marcel.

Μπορεί τα χρήματα να έπαιξαν ρόλο στην αποτρόπαια πράξη που διέπραξε ο Brea, αλλά όπως φαίνεται, δεν ήταν αυτός ο μοναδικός παράγοντας. Μετά από μία συνεδρίαση –στην οποία είχε παρευρεθεί το πρωί της Δευτέρας-, ο Brea επέστρεψε σπίτι του και ξάπλωσε νωρίς, παραπονούμενος για πονοκέφαλο. Όταν ξύπνησε, αρκετές ώρες μετά, διέπραξε το έγκλημα.

Την Τρίτη το πρωί, οι γείτονες που διαμένουν στον πρώτο και τον τρίτο όροφο, άκουσαν γυναικείες κραυγές, οι οποίες προέρχονταν από το διαμέρισμα του Brea στον δεύτερο όροφο.

«Άκουγα τον Brea να κυνηγάει τη μητέρα του σε όλο το σπίτι και να απαγγέλει  εδάφια από την Βίβλο φωναχτά», δήλωσε ένας από τους γείτονες. «Τον άκουγα να την κυνηγάει σε όλο το σπίτι και άκουσα μία δυνατή κραυγή, οπότε είπα στον πατέρα μου να τηλεφωνήσει αμέσως στην αστυνομία».

Ένας άλλος γείτονας που μένει στον τρίτο όροφο, άκουσε τον Brea να φωνάζει συνέχεια λέξεις όπως “αμαρτωλός”, “Μωυσής”, “Ιερουσαλήμ” και “ο μεγάλος αρχιτέκτονας του Σύμπαντος”.

Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, αντίκρισαν τον Brea να κάθεται σε μία καρέκλα, κρατώντας τη Βίβλο και το όπλο του εγκλήματος. Ο τριανταενάχρονος ηθοποιός, ψέλλιζε διάφορες ασυναρτησίες και βρισκόταν ακόμη υπό θρησκευτικό παραλήρημα, όταν τον έβαλαν στο φορείο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Kings Country όπου και του έγινε ψυχολογική εκτίμηση.

Οι αστυνομικοί περιέγραψαν την σκηνή του εγκλήματος ως “πολύ αιματηρή”, ενώ το  θύμα ήταν η πενηνταπεντάχρονη Yannick Brea, η οποία -σύμφωνα με αναφορές-, βρέθηκε σε γονατιστή θέση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις