Logo

Καλιφόρνια: UFO στον νυχτερινό ουρανό (vids)



 
 

agnf_31-5-2011Διαμάχη έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο σχετικά με μία φερόμενη θέαση UFO στον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Όκλαντ της Καλιφόρνια, στις 26 Μαΐου.

Σε βίντεο, το οποίο τράβηξε και, στη συνέχεια, ανήρτησε στο YouTube ο χρήστης KevinMC360, μπορεί κανείς να διακρίνει 3 φωτεινές «κουκκίδες» να κινούνται με γρήγορη ταχύτητα, ενώ παραμένουν η μία κοντά στην άλλη διαρκώς, σχηματίζοντας ένα τριγωνικό μοτίβο.

Φυσικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι αυτό που κατάφερε ο Kevin ήταν απλά να τραβήξει σε βίντεο ένα σμήνος πουλιών.

Ο ίδιος ωστόσο, επιμένει ότι πρόκειται για UFO. Μάλιστα, στο βίντεο που τράβηξε, ακολουθεί κι ένα αεροπλάνο ως σημείο αναφοράς.

«Όλοι εσείς οι λάτρεις των πτηνών εκεί έξω, μπορείτε να τα αποκαλέσετε χήνες αν θέλετε, αλλά εγώ απλά θα γελάσω μαζί σας», σχολίασε ο Kevin.

Το βίντεο με τα φερόμενα UFO έχει ήδη προσελκύσει πάνω από 2.500 προβολές, ενώ παλαιότερο βίντεο του ίδιου χρήστη, το οποίο ανήρτησε περίπου πριν από έναν χρόνο και υποστηρίζει ότι δείχνει μια ομάδα διαστημόπλοιων, έχει προβληθεί πάνω από 23.780 φορές!

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις