Logo

Ανέκδοτη φωτογραφία από τον αρραβώνα του Γουίλιαμ και της Κέιτ



 
 

ktwlls_1-6-2011Σε μία φωτογραφία που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ χαμογελούν πλατιά στον φακό, μη μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό του πρόσφατα αναγγελμένου  αρραβώνα τους.

Η φωτογραφία, δια χειρός Mario Testino, κοσμεί το εξώφυλλο Ιουλίου του αμερικανικού Vanity Fair, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον πορτρέτα του διάσημου φωτογράφου, όπως την εικονική φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία τράβηξε το 1997.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Testino κλήθηκε να τραβήξει τις επίσημες φωτογραφίες του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο παλάτι του Σεντ Τζέιμς, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Παρόλο που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές από τον Mario Testino στο παρελθόν, ο περίφημος φωτογράφος μόδας δεν είχε φωτογραφήσει ποτέ πριν την Κέιτ Μίντλτον.

Στη συνέντευξή του, ωστόσο, για το Vanity Fair, ο Testino είπε ότι ήταν πολύ σίγουρος από την αρχή ότι θα ήταν εύκολο να φωτογραφήσει την Κέιτ, εξαιτίας της φυσικής χάρης και ομορφιάς της.

Την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας σε ένα γκαλά προς τιμήν του στη Νέα Υόρκη, ο 56χρονος περουβιανός φωτογράφος είπε ότι κατάλαβε γιατί το ζευγάρι επέλεξε εκείνον για να τραβήξει τις φωτογραφίες του αρραβώνα τους. «Υποθέτω ότι ήταν ένας τρόπος να κρατήσουν τη Νταϊάνα μέρος της όλης διαδικασίας», είπε ο Testino, ο οποίος ήταν στενός φίλος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις