Logo

ΑΠΕ και fimotro "σφάζονται" για τις... αργομισθίες



 
 

Ape_fimotroΠόλεμος με φόντο τις… αργομισθίες έχει ξεσπάσει, τούτες τις μέρες, στο διαδίκτυο.

Από τη μία πλευρά των χαρακωμάτων βρίσκεται η γνωστή ιστοσελίδα fimotro.blogspot.com. και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Παπαγιάννης, και από την άλλη το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ).

Το fimotro επιτέθηκε στη σύζυγο του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, Φαίη Καραβίτη, η οποία εργάζεται στο ΑΠΕ καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει “ηθικό ασυμβίβαστο”.

Επίσης, κατήγγειλε το διευθυντή του ΑΠΕ, Ηλία Μάτσικα ότι παρέχει κάλυψη στην κ. Καραβίτη και στις παρεμβάσεις που κάνει σε άλλους διευθυντές των ΜΜΕ υπέρ του συζύγου της.

Το κρατικό πρακτορείο πέρασε στην αντεπίθεση-με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης-υποστηρίζοντας ότι έχει γίνει στόχος συκοφαντικής δυσφήμισης λόγω της εξονυχιστικής έρευνας που διεξάγεται από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, «για τον καταλογισμό ευθυνών για όλα εκείνα που οδήγησαν το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε διοικητικό, λειτουργικό και οικονομικό αδιέξοδο».

Επίσης, αποκάλυψε ότι «στενότατη συγγενής του παρουσιαστή Γ. Παπαγιάννη που είχε προσληφθεί ως “δημοσιογράφος” την 1η Ιουλίου του 2009 χωρίς ποτέ να έχει παραδώσει κείμενο εργασίας της, εισέπραττε κανονικά το μισθό της έως τις 31/03/2011 αποκομίζοντας συνολικά δεκάδες χιλιάδες ευρώ…»

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης του εθνικού πρακτορείου και πάταξης του φαινομένου των αργομισθιών, ακολουθείται η οδός της Δικαιοσύνης για επιστροφή του ανωτέρω ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις