Logo

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην πύλη του Βραδεμβούργου



 
 

fetel_28-11-2010Την ανάδειξή του σε παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 γιόρτασε μαζί με τους Βερολινέζους ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο νεώτερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1 - ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι μόλις 23 ετών- βρέθηκε κοντά στους συμπατριώτες του στο Βερολίνο, δίνοντας γι' αυτούς μια μοναδική παράσταση.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ διάλεξε την πύλη - σύμβολο του Βραδεμβούργου και πανηγύρισε με φόντο το άγαλμα της νίκης την κατάληψη της κορυφής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Μάλιστα, ο 23χρονος οδήγησε την πρωταθλήτρια RB6 στους δρόμους του Βερολίνου, διανύοντας απόσταση 500 μέτρων.Από την πλευρά τους οι "κόκκινοι ταύροι"  θα κρατήσουν στην ομάδα τους για τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η απόφαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας "Red Bull" προκύπτει από τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της   Μάρκο Χέλμετ.

"Είναι ξεκάθαρο, δεν πρόκειται να του προτείνουμε συμβόλαιο δεκαετίας επειδή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο", είπε ο κ. Χέλμετ και πρόσθεσε:"Και ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι άνετος με εμάς. Αλλά σε ένα ενδιάμεσο στάδιο, για τα επόμενα  τρία ή τέσσερα χρόνια, σχεδιάζουμε να είναι μαζί μας."

Σημειώνεται, ότι ο δρόμος για τη "Red Bull" άνοιξε για τον Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τα αποτελέσματα που έφερε το 2008 με την  Toro Rosso.

Πέρυσι ο νεαρός Γερμανός είχε μια καλή χρονιά, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Τζένσον Μπάτον. Φέτος ήταν η "χρυσή" χρονιά του Σεμπάστιαν Φέτελ. Έφτασε στην κορυφή  και μαζί με τον Μαρκ Γουέμπερ έφεραν τους "κόκκινους ταύρους" στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2010 από directNEWS

Τελευταίες Ειδήσεις