Logo

ΗΠΑ: Τον έσερνε το τρένο !



 
 

abrmrk_1-6-2011Επιβάτης του μετρό της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να σπάσει το ίδιο του το χέρι, προκειμένου να ξεφύγει από ένα τρένο που τον έσερνε κατά μήκος της πλατφόρμας, οδηγώντας τον σε βέβαιο θάνατο.

Ο Τζόναθαν Λιν, 32 ετών, είπε ότι το χέρι του πιάστηκε στο πόρτες του μετρό, παγιδεύοντας τον εκτός της αμαξοστοιχίας. Το τρένο, τότε, άρχισε να κινείται, με αποτέλεσμα ο απελπισμένος άνδρας να αναγκαστεί να τραβήξει το χέρι του με όση δύναμη είχε, έτσι ώστε να μην προσκρούσει επάνω στον τοίχο της πλατφόρμας – γεγονός που αναπόφευκτα θα οδηγούσε στον θάνατό του.

Το περιστατικό θυμίζει την ταινία του 2010 με τίτλο «127 hours», όπου ο κύριος χαρακτήρας, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο, είναι αναγκασμένος να κόψει μέρος του βραχίονά του για να ελευθερωθεί από έναν τεράστιο βράχο.

Ο κ. Λιν μηνύει τώρα τη Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών της Νέας Υόρκης (MTA), ενώ στη μήνυση αναφέρονται και τα ονόματα του οδηγού της αμαξοστοιχίας, καθώς και του εισπράκτορα.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η οποία επιδιώκει επιδίκαση αποζημιώσεως, ο κ. Λιν υπέστη ένα σύνθετο κάταγμα και μια ανοιχτή πληγή στο αριστερό του χέρι, καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι.

«Ο πελάτης μου έπρεπε, ουσιαστικά, να σώσει τη ζωή του και για να το κάνει αυτό, έπρεπε να σπάσει το ίδιο του το χέρι», δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Λιν, Ντάνκαν Πίτερσον, στην εφημερίδα New York Post.

Η ΜΤΑ από την άλλη πλευρά, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις