Logo

Αποκαλύψεις του Johnny Depp για τον Jack Sparrow και ...την Angelina Jolie



 
 

vanity_fair_johnny_depp_1-12-2010O Captain Jack Sparrow έγινε πολύ γρήγορα ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην ιστορία του σινεμά. Ο Johnny Depp όμως, σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Vanity Fair”, αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι στην Disney απεχθάνονταν τον χαρακτήρα του Sparrow, έτσι όπως τον ερμήνευσε ο διάσημος ηθοποιός.

«Δεν τον άντεχαν. Απλά δεν τον άντεχαν», δήλωσε ο Johnny Depp. «Νομίζω ότι ήταν ο Michael Eisner - ο τότε επικεφαλής της Disney - που δήλωσε ότι “Ο Jack Sparrow καταστρέφει την ταινία”».

Ο σαρανταεπτάχρονος Depp, είπε ότι δεν ενοχλήθηκε όταν, κάποια στιγμή, μία γυναίκα με υψηλή θέση στην Disney τον ρώτησε «Τι συμβαίνει με τον Jack; Είναι απλά, ξέρεις, ανόητος; Είναι μεθύστακας; Παρεπιπτόντως, είναι ομοφυλόφιλος;». «Κι έτσι, απάντησα σε αυτή τη γυναίκα: ”Μα δεν το ήξερες ότι όλοι οι χαρακτήρες που παίζω είναι ομοφυλόφιλοι;” Η απάντηση αυτή, την έκανε πολύ νευρική», συνέχισε ο Depp.

  Στην συνέντευξη που έδωσε στη διάσημη τραγουδίστρια Patti Smith για το “Vanity Fair”, ο Depp αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας “The Tourist”, έπρεπε να προσέχει να μη βρίσκεται πολύ κοντά με την συμπρωταγωνίστριά του, Angelina Jolie, για να μην δώσουν λανθασμένη εντύπωση στους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν συνεχώς.

Προκειμένου να μην υπάρξουν φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ των δύο ηθοποιών, ο Depp είπε ότι πολλές φορές χρειαζόταν να καταφεύγει σε ακραία μέτρα: «Έπρεπε να κρύβομαι και πολλές φορές, δεν μπορούσα καν να της μιλήσω δημόσια, γιατί μπορεί κάποιος να μας τράβαγε φωτογραφία και να την ερμήνευαν διαφορετικά».

Ο διάσημος ηθοποιός είπε επίσης στην Smith, ότι ήταν διστακτικός σχετικά με την γνωριμία του με την Angelina, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα: «Δεν μπορείς να ξέρεις πώς είναι σαν άτομο –αν έχει καν αίσθηση του χιούμορ. Χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα ότι είναι απίστευτα φυσιολογική και ότι έχει ένα υπέροχα σκοτεινό, διεστραμμένο χιούμορ».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις