Logo

"Αγανακτισμένοι" βουλευτές επιτέθηκαν στον Γ. Παπακωνσταντίνου



 
 

PapakwnstantinouΣκληρή επίθεση εξαπέλυσαν στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά στον αρμόδιο υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου οι βουλευτές που μετείχαν στο ΚΤΕ οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

Αποκορύφωμα της επίθεσης που δέχτηκε ο Παπακωνσταντίνου ήταν τα όσα φέρεται να είπε ο πρώην πρόεδρος τους Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης:

«Να θυμάστε ότι κάποτε αυτοί που κορόιδεψαν το λαό πήγαν στο Γουδή, εάν ξεπουλήσετε βιομηχανίες της Θράκης και κτήματα της Θράκης, να το σκεφτείτε πολύ καλά» υπογράμμισε "ο Νέστορας της πολιτικής".

Εξάλλου, ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε ότι με την Μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης τον τελευταίο 1,5 χρόνο «καταφέραμε να αδειάσουμε τις τράπεζες και να γεμίσουμε τις πλατείες. Αν η απάντηση στις διαμαρτυρίες των πολιτών είναι το σποτάκι της Κυριακής, τότε έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα».

Σφοδρά επιτέθηκε στον κ. Παπακωνσταντίνου και η Βάσω Παπανδρέου λέγοντας μεταξύ των άλλων: «… η διαδικασία της ακριβής δανειοδότησης μιας φτωχής χώρας, δεν οδηγεί πουθενά. Αφήστε τα κόλπα με τα open gov. που συγκαλύπτουν τις επιλογές των κολλητών σας…».

Τέλος ο βουλευτής Πειραιά Δ. Καρύδης επισήμανε: «Δεν μπορούμε να πείσουμε τους ψηφοφόρους μας για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Έχει συγκεντρωθεί μισό εκατομμύριο κόσμος στο Σύνταγμα και εμείς ψηφίζουμε αμέριμνοι».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις