Logo

Το ερωτικό πάθος τον οδήγησε στο έγκλημα



 
 

eglhmaΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου ο λοχίας Ιωάννης Ε. Κατσούλης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος τον Οκτώβριο του 2002, στο χωριό Παραδείσι της Ρόδου, είχε τραυματίσει θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον ανθυπαστυνόμο Νίκο Τσίγκριλα, προκειμένου να… απολαύσει ελεύθερος τον έρωτά του με τη σύζυγο του θύματος, Δήμητρα Φωτάρα.

Ο λοχίας ζήτησε την καραμπίνα από φίλο του λέγοντάς ότι την ήθελε για να σκοτώσει… αδέσποτα σκυλιά!

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το θύμα στο αγρόκτημά του και του ζήτησε να πάνε για κυνήγι.

Ο άτυχος αστυνομικός τον πίστεψε, τον ακολούθησε και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός από κατοίκους της περιοχής, ενώ ο λοχίας είχε επιστρέψει στη μονάδα του για να παίξει μπάσκετ!

Στην απολογία του στο δικαστήριο υποστήριξε ότι τον είχε τυφλώσει το πάθος του για τη γυναίκα του θύματος, αφού ήταν η πρώτη ερωτική του σχέση.

Εκείνη τον έκανε υποχείριό της και του ζήτησε να διαπράξει το έγκλημα γιατί αλλιώς θα διέκοπτε τον παράνομο δεσμό τους.

Σημειώνεται ότι ο λοχίας δικάστηκε για δεύτερη φορά από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, αφού η προηγούμενη απόφαση σε βάρος του-με την οποία είχε καταδικαστεί πάλι σε ισόβια κάθειρξη-αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Με την ίδια ποινή έχει ήδη καταδικαστεί και η σύζυγος του θύματος, η οποία στην απολογία της είχε ισχυριστεί ότι ο εραστής της έδρασε μόνος του και ότι η ίδια δεν είχε καμία ανάμειξη στο έγκλημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις