Logo

Ρωσία: Λένιν και Τσάρος... κοινός αγώνας !



 
 

leninΦαντάζεστε τον τσάρο Νικόλαο Β΄ της Ρωσίας να σώζει από τα χέρια της φοβερής Τσεκά, τον ηγέτη της επανάστασης των μπολσεβίκων, Λένιν;

Μη βιάζεστε να πείτε όχι γιατί σήμερα, στον καιρό της παγκοσμιοποίησης όλα μπορούν να συμβούν.

Ένας σωσίας του Λένιν συνελήφθη την Τρίτη κοντά στο Κρεμλίνο από την αστυνομία με την κατηγορία ότι έλεγε χυδαιότητες στους περαστικούς.

Ο Σεργκέι Σολοβιόφ-όπως είναι το πραγματικό του όνομα- οδηγήθηκε στο Τμήμα, αλλά εκεί έσπευσε αμέσως να τον βοηθήσει ο Βίκτωρ Τσεπκάσοφ που εμφανίζεται ως σωσίας του τσάρου.

TsarosΟι δυο άνδρες εργάζονται παρέα εδώ και εννέα χρόνια στην είσοδο της Κόκκινης Πλατείας και κερδίζουν τα προς το ζην, φωτογραφιζόμενοι με τους τουρίστες.

Μάλιστα ο “τσάρος” ήταν πολύ πιο επιθετικός με τους αστυνομικούς καταγγέλλοντας ότι μαζί με τον φίλου του “Λένιν” τους κυνηγούν οι αστυνομικοί, επειδή αρνούνται να τους “λαδώνουν”!

«Με ένα αντίτιμο, αντάξιο του προλεταριάτου, 100 ρούβλια (2,5 ευρώ) βγάζουμε φωτογραφίες με τουρίστες και διηγούμαστε την ιστορία της χώρας μας», δήλωσε ο “τσάρος” στην ιστοσελίδα Lifenews.ru .

Όσο για τον συνεργάτη του “Λένιν” οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο δικαστήριο. Έπαθε όμως κρίση υπέρτασης και η δίκη του αναβλήθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις